Абе види сега ја на поштарче ли личам? Не се мешам во туѓи недоразбирања, еве ти како прав маж треба сам да се потрудиш да стапиш во контакт со неа па и кога она не е тука, абе ако треба и по гулаб праќај и пораки.Кажи и дека само што и пишав пп на форумов, да се логира и да види. Биди медијаторка за конечно разрешување на кризата меѓу мене и неа. Нема уствари криза, ама има вакуум и тишина - како во универзумот што има. Се реши политичката криза, сега треба ја и она да ја решиме нашата криза и готово левел перфекција ќе биде достигнат и форумов ќе има благодет пошто баш заради нашата скараност го бие малер форумов.
Mount Everest. Уф, ми треба време да се одглавам од таму. Најсериозно, ќе дојдам. Само ти известувај што, како, кога и ете ме. Не е никаков проблем. Секогаш сум за . Лето доаѓа, убаво време, може дружба во живо и се` најпозитивно без виртуелен булшит.
А за кафе кога ќе добиеш желба и ќе се симнеш од Everest нели, пиши па белким ќе можеме и ние па ете да се случи и тоа чудо да пиеме кафе со лошото момче.