Ѕвездичка, јас последниве година и кусур не сум често на форумов, не те познавам и поретко налетувам на твои постови, немам лошо мислење за тебе, немам проблем со тебе, ама имам еден добронамерен совет.А во живо си правите лице или тоа само тука ? Да бидеме реални до сега на собиранка сум била само затоа што некој требало да си реши измислен и непостоеки проблем со мене. Таков проблем имало само кај нив, зошто премногу обрнувале внимание на некои глупости кои се пишувале тука, не од мене ама од некој друг. Па не знам тоа како се поврзало со мене. Како и да е, собиранките се за правење лице.
Од секогаш ми биле одвратни луѓето кои сакале да се во добри односи со секој и глумат лудило со нивната добрина ( малце ретардирано). Од кога ми беше кажана причината и заклучокот за овој претходниот проблем решив да не ја отворам вратата на нови познанства.
Многу луѓе ти посакуваат лоши работи, ама ако си лицимерен и пиеш кафе со нив добро е или не си како што треба ?! Лошо е да се најде човек во таква ситуација.
Ти не си Ѕвездичка во реалниот живот. Ти си... да речеме Ана Марија. Биди Ана-Марија на собиранки и чилај, а твојот не-толку-чил алијас остави го за на форум.
Дојди на собиранка, не биди неваспитана.