Сакам да кажам/Сакам да прашам

misti.diva orhideja

Член со 30 казнени поени
10 јануари 2017
262
195
43
Сакам да ви кажам дека сум многу среќна што немам ТАШАЦИ. оти од овие двајцава ќе ми отекоа јајцата:mad:
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па не е спорно да имаш,без да се лутиш и навредиш како некој сакам да ти кажам дека би ти ги дал ако сакаш но не е морално,ќе си ги жонглираш малце или што и да е ?
Не реагирај брутално само сакам да кажам дека сум дарежлив за ооние кој се разбрани и реални (wave) :kafe

Ноу лутење ;)
 

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Дали има некој одено Скопје-Атина-Скопје и која варијанта би била најефтина?
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Среќна да ни е годишнината @Mnogo Bitno и уште многу години да си го разубавуваме животот. Те сакам ФОРУМСКА љубов моја најголема (inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove).
Ѕвездичка и Много Битно forever together (hug)
За вас верни читатели форумска забава во 17ч., ќе има алкохол и благо :zelen(star)
chocolates.jpg

4010499163_b857467002.jpg

giphy.gif
 

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Среќна да ни е годишнината @Mnogo Bitno и уште многу години да си го разубавуваме животот. Те сакам ФОРУМСКА љубов моја најголема (inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove).
Ѕвездичка и Много Битно forever together (hug)
За вас верни читатели форумска забава во 17ч., ќе има алкохол и благо :zelen(star)
chocolates.jpg

4010499163_b857467002.jpg

giphy.gif
"Форумска љубов"??:unsure
Лесна,но сепак силна!
Па ајде аирлија нека е!:)
 

£$¥?€<>{|§&¥

Член со 30 казнени поени
12 април 2017
4
3
3
120
Сакам да кажам, поздравам и навредам. Пасс ми е заборавен и сменет, затоа нов ник.

Најпрво да кажам, голема неправда е што некои смеат да имаат по неколку никови, а некој не смее. На некого му се дава шанса а на друг не, ама нема врска секако јас само сакам да пишам нешто и потоа може да се избрише јузеров. Значи, нема лутење туку онака само сакав да спомнам дека шанси добиваат ликови кои беа плукани од сите тука, ретардирана особа која не знае што да прави со животот добива шанса. Нема врска, толку за тоа.
Друго сакав да кажам за еден муабет правен милион пати, ама и така нема никој да прочита затоа мислам дека нема да ви е смачено. Имав еднаш пред да завршам скроз со форумов пишано дека овде е како село, тоа не беше во негативна смисла бидејќи бев така сфатен затоа еве кажувам дека не е негативно тоа. Понатаму сакав да кажам дека форумов имаше, ама стварно мислам дека имаше шанса да биде втор најголем форум, бидејќи вториот што беше замина во историјата, мислам на бадијала форумот. Па така тоа место можеше да биде заземено од овој форум, додека јас не бев ич активен туку само читав, овде беше супер имаше многу активни членови, памтам еднаш имаше 50+ активни членови во исто време. Таа бројка можеше да оди нагоре ако се задржеа тие дискусии, ама не, вие сакавте да давате шанса на ретардирани ботови, не ги баниравте, добро признавам некогаш ептен строги бевте ама.не доволно. После тоа се правеа кланови, овој ми ставил лајк, оној не смее, тој треба да се банира, карање, пцуење, лошо стварно. Штета, а можевте подобро, само не требаше да бидете такви. Сега ќе испадне се фалам ама јас и уште неколку пробавме со темите ама џабе, едноставно немаше веќе заинтересираност бидејќи беше касно, жал ми е што не пробав порано, стварно, ќе направевме одличен форум сигурен сум. Спорт, филм, и што уште не, еве и фотографиите и натпреварите, ехее дури и за весникот ќе беше супер. Ех, подфорумите Спорт и Филм, првата причина поради која дојдов, непреспиени ноќи за натпревари, по некоја пријателска кавга, и тага за изгубената титула, штета што не можевме порано, да знаевме дека ваков ќе е крајот ќе пробавме и порано да се активираме. Сега главниот збор го имаат ретарди, по некое ситно мислење од нормални луѓе ама нема.кој да ги чита, некоја кавга како и порано, тролање итн...
Ама добро што е тука е, така требало да биде. Можеби не требаше олку да пишувам, доволно ќе беше да видите колку и какви членови си заминаа, отворете ги темите од 2013, 2012 и ќе ви стане јасно.

Е така, сега сакам да поздравам бидејќи како што наближува празникот ќе се изнаслушаме поздрави од заборавени пријатели. Јас ќе ги поздравам сите што ги знам од тука и тоа ќе биде толку од мене овде.

И за крај порака до не знам како да ја тагнам, јас ја знам како дива орхидеја. Ороспијата стара која доаѓа на форум да пишува глупости. Пораката ми е дека многу се дигаше во облаци и бранеше нешто што не е за бранење, заканите кон мене не ги ни кажувам. Сончегледу див, ново сонце изгреа, ама за кого како. Фала ти гнасо, да не сум ти во кожа. Јас како дете растено во комунистичко семејство можам да ти кажам дека никогаш нема да се заборават некои работи.

Поздрав Altaïr