Сакам да кажам/Сакам да прашам

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Јас не го спомнав Вевчани нигде мислам дека,а Скопска Ц да,така да ако ви е дојден датумот и ве фаќа криза за благо или за карање најдете дечко и нека ве смири,а да не ми наметнувате нешто што не сум кажал,ќе ве молам да се воздржите и ако имате при рака благо каснете (handshake)(wave)
а знаеш ли дека во скопска црна гора дури касно вечерта отишле пожарникарите да гасат. Цело време ги немало па уште и викале имале неработен ден во недела :eek:
Искрено ја се уплашив што сум толку далеку од пожарот, така да, да ти гори над глава и да мораш сам да го гасиш пожарот како знаеш и умееш затоа што пожарникарите имале слободен ден и да не креваш ука бука е просто невозможно.
Инаку најверојатно и овој е подметнат просто нема логика по природен пат да настане

Последна промена:

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па таа ситуација е многу не реална,ние често слушаме од рекла казала,има пропусти секогаш ама се надевам дека излегле одма на терен нај блиските,знаеш нас тука колку ни е капацитетот па што би можеле да очекуваме,не се криви ни најмалку пожарникарите,мислам дека ќе го локализираат да не се прошири тука е Булачани одма доле и уште некое село.

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Абе дечко многу значење си придаваш. Ти си никој и ништо, опседнат си да ми бидиш опсесија. Многу сакаш да ми бидиш изгледа. Имаме ние памет и тоа повеќе од шо треба, ама ти без памет, а не знам убо дете дали си, шо ќе те прајме вака ? Читам сакаш да доминираш, ама слабо ти оди некако.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Навреда е за тебе женско да има однос со тебе, така гледам на ова што го пишуваш. Демек ако не исплескаш како што викаш не вреѓаш ? Така навредуваш женско, сериозно ? Ајде потруди се подобро малку, може интересна дискусија ќе започнеш ;)---

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Немојте да се вреѓате не е убаво, еве ајде ако сте за возење точак или друго превозно средство без мотор :) Многу подобро се решаваат проблемите очи во очи, а и таман да не возам сама :sreken

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Немам проблем јас никаков, се му е кажано на дечкото, си знај се. То шо неќи да прифати некои работи и да се соочи со нив е негов проблем.
@Ita седни учи ле (flower)
:zelen(star)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Немам проблем јас никаков, се му е кажано на дечкото, си знај се. То шо неќи да прифати некои работи и да се соочи со нив е негов проблем.
@Ita седни учи ле (flower)
:zelen(star)
Не влегува материјалот во глава, :eek не е до мене едноставно не сака да се запамти (wasntme)