Сакам да кажам/Сакам да прашам

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ши се дешава бе луѓе.. Цел божји ден од 9 сабајле планината над Вевчани е под пламен а сеа читам на фб и Скопска црна гора гори... Намерно се праат пожативе или...? Мислам .. Две места во исти ден ..
Богами и мене ми падна чудно, а и нема логика огромна планина да гори на две различни места во исто време, а во истиот ден да гори и друга планина, башка и лебедите што изгореа.
А на вести никој ништо не спомна. Од политикава нема место за други информации

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Подметнати пожари кој се прошируваат и после се крева ука бука,толку им е мозокот на селаните за жал ! (facepalm)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Богами и мене ми падна чудно, а и нема логика огромна планина да гори на две различни места во исто време, а во истиот ден да гори и друга планина, башка и лебедите што изгореа.
А на вести никој ништо не спомна. Од политикава нема место за други информации

Намерно подметнат пожар беше тој во Вевчани. Има огромна штета. ИЗГОРЕНИ СЕ ИМОТИ НА ЛУЃЕ кои им значат многу а кревање узбуна не е за џабе господине @Mnogo Bitno (граѓанчино) а дека фалеше уште половина час да се симне огнот до куќиве тоа е онака од шо.. Од шо се запалило само едно дрво ..
Аман бре аман поарно ништо не пиши. Поубо е ко ќе си ќутиш ;)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Храброста е одлика на упорните луѓе, игнорирањето на слабите.
Ако некој не може да се соочи со вас, сам си имам проблем со него.
Ваше е да му дадете до знаење, па сам ќе си покажи колку не(вреди).
Не се искрени луѓето, сите две лица си носат. Јас сум директна и се кажувам во лице, затоа и пријателите ми се бројат на една рака.
Убаво викаат, не треба за луѓе да се нервираш. Од кога престанав ептен ми е убаво. Се нервирам само за работи кои зависат од мене. (star)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Јас не го спомнав Вевчани нигде мислам дека,а Скопска Ц да,така да ако ви е дојден датумот и ве фаќа криза за благо или за карање најдете дечко и нека ве смири,а да не ми наметнувате нешто што не сум кажал,ќе ве молам да се воздржите и ако имате при рака благо каснете (handshake)(wave)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Колку глупава реплика и да не признаеш се чита тоа и се гледа дека сакаше да навредиш. Ако се нервираш нешто оди пуши цигара или гризи нокти и убаво ти кажа малозаувек, да си ќутиш и да не се правиш дека знаеш се ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Ти да не си и портпаролка на неа ?
На ита и одговорив дека селаните се криви за пожарите,а оваа тема ни беше почната на фб за пожарот на Скопска,а не во Вевчани така да незнам дали сте навлечени на нешто или сум ви опсесија од некаков вид па нешто демек сум кажал сум мислел ти реков ми рече,ако читате мисли на кугла тоа е друго

• Ми се допаѓа
Реакции: misti.diva orhideja

misti.diva orhideja

Член со 30 казнени поени
10 јануари 2017
262
195
43
Ти да не си и портпаролка на неа ?
На ита и одговорив дека селаните се криви за пожарите,а оваа тема ни беше почната на фб за пожарот на Скопска,а не во Вевчани така да незнам дали сте навлечени на нешто или сум ви опсесија од некаков вид па нешто демек сум кажал сум мислел ти реков ми рече,ако читате мисли на кугла тоа е друго
Абе сите ТРИТЕ на колено стави ги и еднаш по гз мавај....заслужено ќе им биде:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Види вака сега,Ита ми е посебно драга и баш другарка која ја почитувам многу,тргнија на страна,а овие двеве ако сакаат може да ги ставам и на друго колено и пак по газето да ги исплескам,да не се лутат тоа би било со многу нежности,дури и грубото нема да го осетат кое би траело,сепак ќе доминира нежното и ќе им дојде памет тогаш можеби :rofl:svirka;)

Без лутење,тука нема навреди мислам дека ќе сватат :giggle