Ама и ти одма да се упецаш реплицирајќи и`.Каков трол.
Ама и ти одма да се упецаш реплицирајќи и`.Каков трол.
Сликава ме потсети на песнава (на 2:51), одамна ја немав чуено
Еднаш еден Саладин ми рече ПецкалоАма и ти одма да се упецаш реплицирајќи и`.
„Упецаш“ глаголот е нешто налик коа ќе се фатиш на јадица. Има сличности со пецкало, но во спротивна конотација. Во неговиот случај, субјеткот и објектот е самиот тој, јер дотичната особа си се разбацуе со мамци и едвај чека некој да си се упеца.Еднаш еден Саладин ми рече Пецкало
Си пишавме со Бјути, ме заглавија колоквиумите но има шанса да наминам. Средно висок дечко, малку подолго пуштена брада и окер боја јакна. Ако видите мавтајте ми за да не си излезамD„Упецаш“ глаголот е нешто налик коа ќе се фатиш на јадица. Има сличности со пецкало, но во спротивна конотација. Во неговиот случај, субјеткот и објектот е самиот тој, јер дотичната особа си се разбацуе со мамци и едвај чека некој да си се упеца.
Во твојот случај е индиректно имаш субјект - ти и објект кого пецкаш, дотичната.
Него заеби тоа, ај дојди на собиров.
Не мора модератор да отвара такви теми можат и членовите, доволно е да прашате во темата кај што се консултирате со модератори. Честа да ја отвори темата ја има @Beauty&Beast )))Некој од модераторите нека направи тема за форумџија/ка на 2016. Нека има номинирани членови и да гласаме. Што мислите?
Многу тежок избор имашНемојте оваа година, има многу кандидати не можам да се одлучам.
Напрај си листа на членови и после додавај ги зошо во спротивно нема да ти текнат. Знам како ти е.Немојте оваа година, има многу кандидати не можам да се одлучам.
Кај си ти бе??Јас спаѓам во членови што фалат, а не се тука.
Позз и се најдобро.