хаххахах ќе треба да почнам да си запишувам значиТи можеби си се зближила ама си заборавила. Толку памтиш.
Напрај си тетратка една со имиња на тие со кои си се зближила, и пиши си време и дата.хаххахах ќе треба да почнам да си запишувам значи
Нема потреба од тетратка и на еден бел лист ќе ги собере дури и место ќе остане за новиНапрај си тетратка една со имиња на тие со кои си се зближила, и пиши си време и дата.
Џабе ти е уствари, ќе заборавиш каде си го ставила листот на кој си запишувала.Нема потреба од тетратка и на еден бел лист ќе ги собере дури и место ќе остане за нови
Ти па склеротична ме направи не сум до толку иако некогаш знам да заборавамЏабе ти е уствари, ќе заборавиш каде си го ставила листот на кој си запишувала.
Ти па склеротична ме направи не сум до толку иако некогаш знам да заборавам
Или може премногу здраво за готово си ги имам земено самотниот живот па се што е плус ми е одбивно, страшно. Премногу се посветив на самотијата и буквално заборавив како да се пронајдам меѓу луѓето, немам ништо против никого ама просто не ги трпам на долг период, ми создаваат притисок, а тоа го доживувам како нешто најстрашно.Може да се последици од претходни разочарувања во комбинација со нови особи кои ги запознаваш а кои ти делуваат сомнително во поглед на искреност или намери, не е добра комбинација тоа, единствено ако најдеш некој кој е ок човек ама тоа е лотарија...
Или може премногу здраво за готово си ги имам земено самотниот живот па се што е плус ми е одбивно, страшно. Премногу се посветив на самотијата и буквално како да се пронајдам меѓу луѓето, немам ништо против никого ама просто не ги трпам на долг период, ми создаваат притисок, а тоа го доживувам како нешто најстрашно.
Или може премногу здраво за готово си ги имам земено самотниот живот па се што е плус ми е одбивно, страшно. Премногу се посветив на самотијата и буквално заборавив како да се пронајдам меѓу луѓето, немам ништо против никого ама просто не ги трпам на долг период, ми создаваат притисок, а тоа го доживувам како нешто најстрашно.