Љубовни проблеми

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Напрај си тетратка една со имиња на тие со кои си се зближила, и пиши си време и дата. :)
Нема потреба од тетратка и на еден бел лист ќе ги собере дури и место ќе остане за нови :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ти па склеротична ме направи не сум до толку иако некогаш знам да заборавам :D

Може да се последици од претходни разочарувања во комбинација со нови особи кои ги запознаваш а кои ти делуваат сомнително во поглед на искреност или намери, не е добра комбинација тоа, единствено ако најдеш некој кој е ок човек ама тоа е лотарија...

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Може да се последици од претходни разочарувања во комбинација со нови особи кои ги запознаваш а кои ти делуваат сомнително во поглед на искреност или намери, не е добра комбинација тоа, единствено ако најдеш некој кој е ок човек ама тоа е лотарија...
Или може премногу здраво за готово си ги имам земено самотниот живот па се што е плус ми е одбивно, страшно. Премногу се посветив на самотијата и буквално заборавив како да се пронајдам меѓу луѓето, немам ништо против никого ама просто не ги трпам на долг период, ми создаваат притисок, а тоа го доживувам како нешто најстрашно. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Headache

Headache

Полноправен Член
14 јуни 2016
50
72
18
36
Или може премногу здраво за готово си ги имам земено самотниот живот па се што е плус ми е одбивно, страшно. Премногу се посветив на самотијата и буквално како да се пронајдам меѓу луѓето, немам ништо против никого ама просто не ги трпам на долг период, ми создаваат притисок, а тоа го доживувам како нешто најстрашно. :)

Препорачуваш самотија, оти и јас се навлеков на тој филм многу силно... или да бегам од тоа? Сега за сега ми се чини совршено... :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Или може премногу здраво за готово си ги имам земено самотниот живот па се што е плус ми е одбивно, страшно. Премногу се посветив на самотијата и буквално заборавив како да се пронајдам меѓу луѓето, немам ништо против никого ама просто не ги трпам на долг период, ми создаваат притисок, а тоа го доживувам како нешто најстрашно. :)

Е тоа веќе знае да биде проблем понатаму, зависи што подразбираш под притисок...