Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Благодарам, но така ,,рачно,, имате многу работа.
Затоа прашав дали постои некоја опција автоматски да се спојуваат. :)
Постои решение, ако има потреба ќе го имплементираме.

Кога сме кај мислењењата треба да знаете дека обичните членови се ограничени на 4 саати за да го изменат или избришат мислењето да не викате ако некој има две, едно под друго а има временски интервал повеќе од 4 саати..
Јас да прашам што значи функцијата Игнорирај некој член?
It ignores posts (and pretty much anything else) by ignored users, but if you navigate directly to content authored by an ignored user, it will be shown.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and Hip.Hop_MKD

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
а шо воопшто се спојуваат мислењата
шом сум решил да се одвоени, значи има некоја причина
макар некоја безвезе, но не би требало да се бавтаме со такви спојувања. не сфаќам чему служи тоа

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
а шо воопшто се спојуваат мислењата
шом сум решил да се одвоени, значи има некоја причина
макар некоја безвезе, но не би требало да се бавтаме со такви спојувања. не сфаќам чему служи тоа

Па не сум одлучила да бидат одвоени. Пример, тројца членови пред мене напишале нешто, и јас секој од нив го цитирам. Фактички ќе излезат 3 мои поста посебно. Попрегледно е кога си се споени ;)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
поеднипати кога ќе кликнам на „испрати мислење“ 5-6 пати се испраќа :eek
шо е финтата?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
зшто сфи иамо девеес три поени од трофеи, нема повише а ? : )

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Дали може да се направи, кога ќе напишеш две мислења едно по друго, автоматски да се спојат во едно?
Како на пр. кога цитираш два различни члена...
Па не сум одлучила да бидат одвоени. Пример, тројца членови пред мене напишале нешто, и јас секој од нив го цитирам. Фактички ќе излезат 3 мои поста посебно. Попрегледно е кога си се споени ;)
Проблемот ќе биде само ако се мислењата на нарзлични страни од темата инаку ако се од иста страна слободно стегни на било колку сакаш од предходните мислења и сите цитати ќе ги даде во еден пост кој дополнително може да си ги уредиш и средиш било во брзи одговор (полето што е долу под темата за пишување ) или во напреден уредувач (дополнителниот таб што се отвора кога стрегнеш на копчето Повеќе...)
За мултицицат од различни страни на XF принудно е користење на копи паст и работа со отворање на повеќе табови за сите различни страни на темата од која сакате да цитирате различни членови...

Работата не модот е најмалку спојувањее на мислења... Мислите дека некој има навика да ги прочита сите теми со сите нивни страни во нивниот сектор што се појавиле за време на нивниот офф статус на форумот (?).

Игнорирај во тема ти е - тој пишува , ти не го гледаш... маа добиваш мал ред во темата дека мислењато од тој и тој с енаоќа тука но тебе ти е нечитливо оти самиот си одлучил така ;)

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Проблемот ќе биде само ако се мислењата на нарзлични страни од темата инаку ако се од иста страна слободно стегни на било колку сакаш од предходните мислења и сите цитати ќе ги даде во еден пост кој дополнително може да си ги уредиш и средиш било во брзи одговор (полето што е долу под темата за пишување ) или во напреден уредувач (дополнителниот таб што се отвора кога стрегнеш на копчето Повеќе...)
За мултицицат од различни страни на XF принудно е користење на копи паст и работа со отворање на повеќе табови за сите различни страни на темата од која сакате да цитирате различни членови...

Работата не модот е најмалку спојувањее на мислења... Мислите дека некој има навика да ги прочита сите теми со сите нивни страни во нивниот сектор што се појавиле за време на нивниот офф статус на форумот (?).

Игнорирај во тема ти е - тој пишува , ти не го гледаш... маа добиваш мал ред во темата дека мислењато од тој и тој с енаоќа тука но тебе ти е нечитливо оти самиот си одлучил така ;)

Па немам намера јас да спојувам мислења :)
Кога ќе сметаат дека е потребно, ќе направат автоматско спојување.
Секако не на сите мислења на темата, туку, пишувам две мислења едно по друго (а меѓувремено никој ништо не напишал) и бидејќи треба два мои поста еден под друг да стојат, автоматски си се спојуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.