наредена работа, кажи само којаСакам торта од тебе
Реформ со апликација(Сонцето од Кутлеш) и ВМРО да е напишано.наредена работа, кажи само која
Ок, само вмро сам напиши си гоРеформ со апликација(Сонцето од Кутлеш) и ВМРО да е напишано.
Било каква торта ке заврши работа...како се викаше онаа со урми и смокви суви во тестото, не ми текнува?Ок, само вмро сам напиши си го
Поарно 10 позитивни коментари, шали, отколку 1 да те кутне..
Па искрено според информациите што јас сум ги пишала овде се плашам да помислам со што сѐ би ми се исмеала..
Да се плаши човек на анонимен форум да пише нешто..
Не дека ме допира што ти или петко сте пишале за мене..
Колку и да мислиш дека на некои теми си зборуваш Сам со себе пр: "Личен дневник" ..
Пишуваш и ќе е прочитано, нормално али дека ќе се врежи сѐ..
страшно
Ти се уфилмуваш и тука сакаш да дадеш до знаење дека само тупурко би те разбрал со твојот речник ,па не се жали никој.
Не е битно како пишуваш,битно е што пшуваш.Не е тешко човек да ја разбере твојата поента,битно е дека ништо не менуваш со твоето пишување.Исто те исто.Зајко кукурајко ти го извадил и тоа што ти останал уште кога бевте актуелни.
Слушни се што пишуваш,идиот,имбецил..Таа ли е твојата култура.Гледам за култура збориш.Не си ни поминал покрај неа,за друго и не ни се збори.
Јас знам што сум,ме мачи се да ме објаснуваш на мене.
Од толку многу никови отворени по форумиве и толку многу банови и испропаднати или неактивни форуми, не си ги ни памтам повекето никови.
Ако ги бројам и странските низ цел свет сигурно се преку 500 ника отворени.
Највеке време поминав константно на Точка со никот Триксон а на идивиди бев долго време со никот ...Well...
Но тоа не значи дека не сум бил присутен во исто време и со повеке други никови.
На Кајгана бев со еден ник две години и кога видов и дознав од еден од бившите админи што ми беше другар од средно дека всушност админите и модераторите се први во нечесното учество со повеке никови, и јас им се придружив затоа што така неможев да ги победам никако.
Како за сите така и за мене, отварањето и учеството со дупли никови стана рутина и навика.
За жал.
Глупо е тоа што си го пишала. Ми велиш значи треба човек да се пази што пишува на форум? Тебе не ти е јасно дека ова е јавен форум и секој може да ти ги чита постовите? Секој еден човек што има пристап на нет има пристап и до твоите постови. Нит со закон ти се заштитени мислењата ни па некој го боли сега што ти мене три дена ме малтретираш за глупости, не било фер не било вкусно. Ок. Позз@Хоуп* немаш одговор нели?
мех. . Така и си мислев ..