Чет муабети (ти реков-ми рече)

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Многу комплицирани зборови почна да пишуваш, секако зборови кои не ги разбираш, некои би рекле дека ако продолжиш на овој начин културно ќе се воздигнеш над твојата непосредна околина (шахтата) и над твоите претци (карика која недостаје) и можно е неверојатно напредување од идиот во имбецил што и не е така лошо за еден просечен ж

Ти се уфилмуваш и тука сакаш да дадеш до знаење дека само тупурко би те разбрал со твојот речник ,па не се жали никој.
Не е битно како пишуваш,битно е што пшуваш.Не е тешко човек да ја разбере твојата поента,битно е дека ништо не менуваш со твоето пишување.Исто те исто.Зајко кукурајко ти го извадил и тоа што ти останал уште кога бевте актуелни.
Слушни се што пишуваш,идиот,имбецил..Таа ли е твојата култура.Гледам за култура збориш.Не си ни поминал покрај неа,за друго и не ни се збори.
Јас знам што сум,ме мачи се да ме објаснуваш на мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не читам ништо од тие мислења за филмови, искрено да ти кажам досадно ми е да ги читам а гарант си таму ок и само тропнав безвезе..тоа е вистината, ми засмета само навредата од тебе за мене која ми дојде како гром од ведро небо, не очекував дека ти би се рчнала до толку со мене и сеуште незнам која е причината и од каде ти дојде таа подла желба кога со ништо тебе лично несум те отповикала.
Ме мрзи дa се oбјaснувaм. Бaшкa и немaше нaвреди и јaс дa ги имaв измисленo рaбoтите. Држaвнa рaбoтa, здрaв живoт, хoби... Ти дaлеку пoкреaтивнa си зa нaвреди :)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ме мрзи дa се oбјaснувaм. Бaшкa и немaше нaвреди и јaс дa ги имaв измисленo рaбoтите. Држaвнa рaбoтa, здрaв живoт, хoби... Ти дaлеку пoкреaтивнa си зa нaвреди :)
Ај нека не те мрзи, кратко објасни со што ја иницирав таа твоја омраза кон мене??

• Ми се допаѓа
Реакции: corki