Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Поарно 10 позитивни коментари, шали, отколку 1 да те кутне..
Па искрено според информациите што јас сум ги пишала овде се плашам да помислам со што сѐ би ми се исмеала.. :ladno
Да се плаши човек на анонимен форум да пише нешто..
Не дека ме допира што ти или петко сте пишале за мене..
Колку и да мислиш дека на некои теми си зборуваш Сам со себе пр: "Личен дневник" ..
Пишуваш и ќе е прочитано, нормално али дека ќе се врежи сѐ..
страшно

@Хоуп* немаш одговор нели?
мех. . Така и си мислев ..

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ти се уфилмуваш и тука сакаш да дадеш до знаење дека само тупурко би те разбрал со твојот речник ,па не се жали никој.
Не е битно како пишуваш,битно е што пшуваш.Не е тешко човек да ја разбере твојата поента,битно е дека ништо не менуваш со твоето пишување.Исто те исто.Зајко кукурајко ти го извадил и тоа што ти останал уште кога бевте актуелни.
Слушни се што пишуваш,идиот,имбецил..Таа ли е твојата култура.Гледам за култура збориш.Не си ни поминал покрај неа,за друго и не ни се збори.
Јас знам што сум,ме мачи се да ме објаснуваш на мене.

Не те научиле на чколија, не се тоа навредливи поими туку класификација на степен на ментална заостанатост.

Class - IQ

Profound mental retardation (Idiot) Below 20
Severe mental retardation (Imbecile) 20–34
Moderate mental retardation (Moron) 35–49
Mild mental retardation (Cretin) 50–69
Borderline intellectual functioning (Trainable) 70–80
Intellectual functioning (Educable) 81-100

Како што може да се забележи, имбецил е едно ниво погоре од идиот. Остwаwувај!

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Неделно попладне...имам гостинка од Америка, се договараме за текстовите за нејзиниот албум.
Малку се наивни и природно отворени, ама слатки на некој начин.
И незнам ама перцепцијата за недомакинлукот нивни и несрдечност ја сруши она кога бев јас кај нејзе на гости таму.
Наместо хотел и двајцата одбравме по домакински на гости.
Ваљда е до човекот не е до генерализацијата.
Како и да е, ке се потрудам да и го направам престојот впечатлив особено со нашите јадења Македонски.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Од толку многу никови отворени по форумиве и толку многу банови и испропаднати или неактивни форуми, не си ги ни памтам повекето никови.
Ако ги бројам и странските низ цел свет сигурно се преку 500 ника отворени.
Највеке време поминав константно на Точка со никот Триксон а на идивиди бев долго време со никот ...Well...
Но тоа не значи дека не сум бил присутен во исто време и со повеке други никови.
На Кајгана бев со еден ник две години и кога видов и дознав од еден од бившите админи што ми беше другар од средно дека всушност админите и модераторите се први во нечесното учество со повеке никови, и јас им се придружив затоа што така неможев да ги победам никако.:rofl
Како за сите така и за мене, отварањето и учеството со дупли никови стана рутина и навика.
За жал.

Е шо мака те натерала на такво нешто?
Изгледа не делува терапевтски отварањето нови никови, треба друго чаре да си бараш...

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
@Хоуп* немаш одговор нели?
мех. . Така и си мислев ..
Глупо е тоа што си го пишала. Ми велиш значи треба човек да се пази што пишува на форум? Тебе не ти е јасно дека ова е јавен форум и секој може да ти ги чита постовите? Секој еден човек што има пристап на нет има пристап и до твоите постови. Нит со закон ти се заштитени мислењата ни па некој го боли сега што ти мене три дена ме малтретираш за глупости, не било фер не било вкусно. Ок. Позз