The Sims

Nemirna.

Активен Член
14 февруари 2012
116
84
28
Уффффф колку сакав да ја играм играта :D Сега ми е делитната, али ќе си ја инсталирам пак некој ден :D кога ќе се сетам колку висев на играва леелеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее. Па кога праев деца, кога ги заљубував, па ги варав, па разводи ХАХАХАХААХ некои па што сакав да ги умрам, ќе ги стаев помеѓу четири ѕида без врата и ќе ги остаев да си умрат :spin Обожавав на симс 2 коа ќе ги пратев на одмор на плажа и ќе поцрнеа мммммм хаахахахахаха :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Angiie

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Јас сум ептен неписмена за симнување, и останати интернет/игри работи.
Ако е некој хуман, да ми објасни како да си ја симнам Симс3, плус сите екстензии, и како да ја инсталирам (чекор по чекор) ќе бидам многу благодарна.
После ќе прашувам за accessories ;)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Јас сум ептен неписмена за симнување, и останати интернет/игри работи.
Ако е некој хуман, да ми објасни како да си ја симнам Симс3, плус сите екстензии, и како да ја инсталирам (чекор по чекор) ќе бидам многу благодарна.
После ќе прашувам за accessories ;)
Ја имаш симнато? Ако да, кажи пиши ми на профил ќе се обидам некако да ти помогнам:)

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Јас никако да се снајдам :)
Колку што сфатив од напишаново, не можеш данајдеш линк за да ја симнеш играта, така?
Јас сите линкови што ги најдов за симнување не работеа, илипак ќе симнев нешто и ми даваше ерор. Потоа ја најдов играта на ЦД од кај другарка.
Така да, во врска со симнувањето на играта не можам да ти помогнам. Се надевам има некој член на форумов кој има линк до целосната игра. Ако се снајдеш со симнување, за другото можам да ти објаснам :)

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Што поточно неможеш да се снајдеш пиши па ќе ти помогнеме :)

Па ја симнав Симс 3, базичната верзија, ја кракував, супер си работи.
Ама тоа што го зборуваш - како плаво прозорче, downloads, uploads etc. не знам да се снајдам со него :)
Башка симнав некоја екстензија, која нема теорија да ја инсталирам, ерор ми вика :)

Инаку, тоа ,,прозорчето,, не се отвора кога ќе кликнам на играта, туку морам да го отворам iso фајлот, да го mount, и после.

И така. Не сум сигурна како да инсталирам/најдам екстензии, или барем stuff, зашто базичните предмети се жалосни.