Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Чест и задоволство ми е да ве поканам да бидете дел од она од кое сите бараат реприза, на Скопје му се случува клуб **Cinema** старо Privilege зимско ,својата премиера ќе ја доживее во Сабота 17.10.2015 ПОВЕЛЕТЕ !!
Свирко Попов... иш иш.
Едино би се појавил да ги слушнам Fighting Windmills ако се истиот состав од порано што не беше лошо. Другово баш и не ми се свиѓа, особено не Свирко и компанија.
Би сакал и јас да беше супер за мене Пример да беа К.У.Р. или Тотално Опуштање, New Police State, Фуснота, Тотем... сигурно ќе отидев. Вака некако преовладува Свирко Попов, а со оглед на тоа што ќе почне саат време после пишаното и ќе имаат сите по пола саат отприлика (ако се сите во една хала) не ми се иде.
Минатата година имаше 3 сцени: главната во големата хала, помала во кафулето и една за техно музика на горниот спрат кај терасата. Така да, претпоставувам и оваа година дека ќе биде така.