Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Специјален поздрав до @PantaRei и ќе го замолам да не биде КУКАВИЦА и тоа што го интересира да ме праша јавно, сите да видат и прочитаат ...ако му сметам за нешто нека се изјасни а не да ме навредува во приватни пораки.и
Зошто да не те навредува, и така никој не чита таму. И ти си навредувала по пораки па не се жалеле. :)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Зошто да не те навредува, и така никој не чита таму. И ти си навредувала по пораки па не се жалеле. :)
Нема право да ме навредува некој што не е навреден од мене..а случајно ти да не се криеш позади тој ник?????

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нема право да ме навредува некој што не е навреден од мене..а случајно ти да не се криеш позади тој ник?????
Не, не се замарам јас да правам нов јузер. Штом веќе спомна дали сум јас, тогаш и мене ми е чудно како откако го згреши Панта Реи ти, сега се појави ист таков член.
Сакав да кажам дека никој не чита во пораки, џабе пишуваш тука, ако сака пак ќе те навреди.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Не, не се замарам јас да правам нов јузер. Штом веќе спомна дали сум јас, тогаш и мене ми е чудно како откако го згреши Панта Реи ти, сега се појави ист таков член.
Сакав да кажам дека никој не чита во пораки, џабе пишуваш тука, ако сака пак ќе те навреди.
Да отвориш нов јузер за да навредиш некој е симптоматично, болен ум...ако сакам да навредам некој мене не ми треба нов лик, доволна е и така оваа анонимност..Затоа реков дека тоа е кукавица, прав психијатриски случај..којзнае тој и во реалниот живот дали воопшто изглегува меѓу луѓе..Ако продолжи да вреѓа во пораки пошто очигледно е дека нема муда(мислам дека е машко)јас јавно ќе му праќам специјални поздрави, па ако сака уште милион нови јузери да отвори.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Само што си дојдов од кафе со една моја бивша школска, студира во странство, не можеше да се доначуди како некоја неписмена таму, што не знаела 2 + 2 да пресмета станала успешна кафанска пеачка. Како да и објаснам дека овде таквите стануваат доктори, правници, архитекти, електро инженери итн... Положиле интерна медицина на бубица, па вчера слушнав како еден од овие дал инфузија на пациент кај кој требало да се даде апче за мокрење, за да исфрли вишок на течност. На друга другарка станот од гипс картон почна по неколку месеци од вселувањето да и се распаѓа. Сум имала работа и со правник кој не знаеше да ми каже како легално може да поднесам барање за една приватна работа што си ја имав. Не знам само со кој памет се запишуваат на такви факултети, ако сакаш да студираш медицина не можеш да се провелкуваш низ факултетот. Или не се запишувај на медицина, човечки живот е во прашање. Хејтајте ме ако сакате, ама за ваквите и екстерно е малку.

Се` ок ама со екстерно баш ќе го оправат образовањето (party)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Што те навреди??
Пријави го ќе реши администрацијата.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Што те навреди??
Пријави го ќе реши администрацијата.
Благодарам ама нема потреба да го пријавувам, подобро ми е вака јавно(ако смеам се разбира) да кажам како се однесува во приватни пораки некој член...Никот ПантаРеј беше отворен веднаш после еден мој пропуст и очигледно беше дека е работата заебанција ама дека ке оди до тоа да навредува во лични пораки не очекував.
Немам поверение ни во адинистрацијата ваша, може и некој од таму да ја направил оваа глупост сакајќи од мене да се реши...Извинете што фрлам сомнеж на сите ама тоа е.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Најкратко муабетот е дека Латас си го покажа сељачизмот во живо, а онаа на канал 5 не знаеше кај се наоѓа. Сега има некои што викаат обратно, ама тие не се со сите.
Иначе не знам стварно зошто толкав проблем од една општа тема за Политика.

Не знам и јас, една обична тема тешко дека би привлекла партиски активисти, тешко и на гугл срч да излезе, да е подфорум веќе е друго...

Ми препорачаа да го сум го гледал тоа ама некако еден час или колку и да било гледање на суратот на четничката правосмукалка е премногу тежок испит за моите ограни за варење и црева.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Позз до тој/таа шо е модератор на Филмојте, и учтиво ми избриша мислење каде што имав лајк, да не се секира, ПРОСТЕНО МУ Е! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*