Не се нормални овие, заслужен пораз, неспособни едни. Ова се треба да се брка, ниеден да не остане од овие ненормалниве. Кој е бе тој Бентеке бе? Два гола промаши лудакот, сам пред голман промашува. Убаво рече коментаторот дека од овој нема никогаш да биде напаѓач. Мрш таму да копаш канали црнчуго.
Кој е па тој Лукас? Има ли памет? Прави фаул блиску до гол на минута до крај, мрш и ти.
Овој па Стариџ од што не играл толку време, заборавил да игра. Освен една акција што ја направи сам, друго ништо не покажа.
Ај па и тој Клоп, го вади Кутињо во 60та, не става никој од првиот тим. Требаше некој од нив да стави, ама како и да е не го обвинувам, едноставно глупи играчи има на располагање, без мозок. Мора чистка тука, голема.
Е може да бил повреден, не помислив тоа. Ама мислам дека требаше да стави повеќе од првиот тим, тие секако сите се исти, дали прв дали втор тим, сите се за никаде.Кутињо беше повреден изгледа не може да игра цели 90 затоа го извади од игра.
Мињоле му се тресат раце при нафрлени топки
Бентеке изгледа треба егзорцизам под итно нема друго објаснување мора да го запоседнал лукавиот.
Тоа е, на онакви промашувања сто шанси не искористија Ливерпул, со три принудни замени Билиќ и на крај четврти се повреди и фактички имаа играч повеќе Ливерпул и на крај како и обично стигна казна во 121.минута
Е може да бил повреден, не помислив тоа. Ама мислам дека требаше да стави повеќе од првиот тим, тие секако сите се исти, дали прв дали втор тим, сите се за никаде.
Не е можно она да се промаши, не му е прв пат плус, будала е забегал скроз, јас не знам тој глупакот Роџерс како можеше него да го земе. Онаква шанса и јас ќе погодам.
А знаев иначе, цела утакмица така ја гледав, со страв. Знаев дека кога тогаш ќе примат гол, немаше да стигнат до пенали, и ете кога најмногу боли.
За Мињоле нема што да се збори, најубаво да се земе нов голман и овој месечаров да се закова на клупа.
И јас мислам дека подобро е дечиштава да ги става. Прееска на крајот, оној Фланаган никој не го чуваше, за малку гол ќе дадеше детето, ќе умреше од радост.Имаше една нафрлена топка кон Керол и Мињоле скокна да боксува ја промаши топката и го нокаутира Керол со бокс во глава, кој лик
Јак напаѓач беше во Вила Бентеке а имаше и рандом ок настапи за Ливерпул, последниве месец и нешто е скроз изгубен, чудна ствар.
Подобро нека става повеќе од јуниориве, барем се трудат дечките ионака ќе бидат подобри од Ловрен, Мињоле и Морено...
Мора да го стави тој од Абердин шо дошол голманот, нека му даде шанса, со Мињоле ќе изгубат уште којзнае колку бодови, а тек замената негова Богдан
И јас мислам дека подобро е дечиштава да ги става. Прееска на крајот, оној Фланаган никој не го чуваше, за малку гол ќе дадеше детето, ќе умреше од радост.
И во одбрана се борат за разлика од тие стаклените. Мене иначе и Ориги ми изгледа како да ќе биде нешто, само нека добива повеќе шанса во ПЛ па зошто да не и во ЛЕ.
Бентеке имаше добри настапи имаш право, ама забегал последно време, или нека се среди или клоците.