Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
...а може ќе продолжи онаму каде што застана со Челзи оваа сезона, и таа опција е можна...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А јaс не знaм кaкo е мoжнo oвoј Јунaјтед дa е меѓу првите 10. Знaчи премнoгу среќa имaaт штo им брaни Де Геa.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Стварно и јас не можам да најдам добра причина што беа поразени од полупрофеисонална екипа и печена за втора лига.

resize

Да не беше Де Геа сега со Норич и Њукасл ќе беа борби за спас :zelen пак уште летото паметам ќе го продаваа на Реал ова она :ladno

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не знам што е проблемот со овој Аткинсон ама секогаш кога им суди на Арсенал им досудува сомнителни пенали на противниците, им дозволува да ги кршат од ќотек, не им суди чисти пенали на Арсенал... пред неколку сезони имаше испад кога почна да се радува на гол на Спарси против Арсенал. Имаше покренато и жалба до ФА за да не им суди повеќе на Арсенал затоа што очигледно дека човекот си има нешто против клубот.
Криво ми е едино што Лестер ми оставија впечаток на нечист тим после утакмицава, ама делумно го препишувам тоа на Мартин Аткинсон кој за малку ќе добиеше Player of the match признание.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider