Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
И јас тоа посакувам ама ќе видиш дека Мурињо ќе им дојде. :)
Иначе за Ливерпул што да се каже, таман се израдував и ете ти ги пак упропастија, ај од Лестер ќе си рече човек добро тие фаворити се, ама од овие скапанициве е срамота. Одбраната за никаде, Мињоле е печен за работа на депонија.

Глупо би било после резилот со Челзи на Мурињо да се залетаат М.Ј. ама пак од друга страна може им се игра во Чемпионшип којзнае :zelen
Не играа воопшто лошо Ливерпул имаа еден куп шанси ама после глупоста на Мињоле паднаа психички, не знам шо се дешева со Симон арен голман си беше, обично шо повеќе минува време голманите се подобри, овој обратно што повеќе брани тоа послаб е :eek:

Тотенхем втори на табела. :rofl
Никој не ги ни гледа нив, онака без многу галама оп второ место. :)

Тотнем е како Кајзер Созе:frantic, they`ll never see them coming, прејако ќе биде ако освојат :kafe

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пријатно бев изненаден од утакмицата на двете најочобол екипи оваа сезона, М.Ј. имаа повеќе шанси ама последните 20 мин. доминираше Челзи, Де Геа повторно МЕСИЈА ]:) а не беше лош и Куртоа, оваа сезона е сезона на голманите на хајлајтс видов шо правел пак Форстер вчера, типот од кога се врати од тешката повреда нема примено гол и Сотон скокна 5-6 места напред :rofl

Арсенал рутински, добра акција со Ремзи-Жиру-Озил и јако голче, ама она шо го спаси Чех на крајот уште ја гледам топката во гол не ми е јасно како ја одбрани шпиц удар од 6 метра

Дебелиот екс-селтиковец Боруц изгледа е најдебел играч во лигата, зафаќа третина од голот :rofl Афобе е нешто од типот на Лукаку, поинт страјкер ама од поагилните само беше отсечен и гурнат према средина оваа утакмица

оваа сезона топ-6 голмани -

1.Де Геа
2.Форстер
3.Харт
4.Батленд
5.Чех
6.Куртоа

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ми ја убијаа сета желба на стари години за фудбал и да играм и да глеам. Да му е**м пичката матерна, седев и пак дремка ме фати! :mad

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ми ја убијаа сета желба на стари години за фудбал и да играм и да глеам. Да му е**м пичката матерна, седев и пак дремка ме фати! :mad:

Не беше толку лошо како во поголем дел од утакмиците оваа сезона, сепак имаше шанси

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
оние твојне завалијата се, бетар од мојве. ^^ ТУка негде сте со Челшит.
Па види, се е заради тоа лудакот на гол, Мињоле. Земал вчера наместо да го намести живиот ѕид поубаво, тој гледа во празно. Таков гол ни јас нема да примам, ептен глуп гол беше тоа. Вториот веќе беше вина на одбраната која е кашкавал. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Гледам сега оној црнецот од Челзи што се повредил. Ау ама гадна повреда, испокина се, ме здоболе и мене. Сезонава е завршена за него, а изгледа и наредната којзнае дали ќе ја почне, а и психички додека се среди. :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ќе биде интересно после. Очекувам да не биде досадна утакмицата, а сигурно нема да е ако лудакот Мињоле прими гол уште на почеток. :)