Мене фетиш ми се повеќе нешта, се мислев и дали да напишам, ама ајде, да не биде табу тема, да се знае и кај нас што се се развива(и негативн и позитивни работи). Обожавам feetfetish и feetslave. Женски стапала и нозе, сакам да ги лижам, мирискам, бакнувам преку хулахопки, чорапки, хеланки, боси...да им ги лижам и штиклите, чизмите, патиките...И се тоа да ми наредува да правам и да ми се смее, исмева, зафркава. Многу ме возбудува да ме понижува како ќе сака, да ме зафркава, исмева. Сакам да ме врзува за врат со хулахопките да лазам, да јадам од под како кученце, да лазам по нејзините нозе. Може да ме користи и како столче за домарање на нозете кога гледа тв. Да ги примам во уста хулахопките или чорапките, ако треба и да спијам со нив во уста. Може ако сака да ме јава како коњче, да чистам по собите, дури и нејзиното wc, да и слугувам, да и се обракам со Господарка. Да ме мава шамари, плукање, врзување да не можам да мрднам, да ползам како црв. И се тоа како забава и игра, и секако дискретно. Ако им е на некои девојки интересно нешто, нека повелат.