Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Инаку не знам што ми текна, отворив да видам кој игра во најстариот фудбалски клуб (кој патем е од моето омилено место, Нотингем) Нотс Каунти. @Outrider може да ги памти, Рој Керол голманот на Вест Хем од пред 12/3 години и замената на Ван Нистерлрој, Алан Смит. :) Овој вториот после се моткаше и во Њукасл со Енди Керол.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Инаку не знам што ми текна, отворив да видам кој игра во најстариот фудбалски клуб (кој патем е од моето омилено место, Нотингем) Нотс Каунти. @Outrider може да ги памти, Рој Керол голманот на Вест Хем од пред 12/3 години и замената на Ван Нистерлрој, Алан Смит. :) Овој вториот после се моткаше и во Њукасл со Енди Керол.

Рој Керол беше чак и во М.Јунајтед, еднаш прими гол од центар вс. Тотнем (party) а ќе го гледаме на европско на лето, пошто Северна Ирска (party)
Адам Смит го паметам од уште од Лидс, кога Лидс беа ептен јаки:)

Иначе јака утакмица Арсенал-Сандерленд 3-1, го одмараа Озил и уште некои ама затоа останатите пружија прилично добра утакмица. Кембел искина, Чемберлен која кондиција ја има кога е здрав :eek: ок Кошелни им поклони гол ама се дешава, вампирот стандарден, Волкот намести еден гол ама останатото слабо...
@Хоуп* , Бељерин им намести по еден гол на Ремзи и Жиру денеска :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Гибс мене ми беше посебно добар утакмицава :) Волкот торко, пет пати упропасти чисти голови. Овој Аткинсон ептен не го сакам кога им суди на Арсенал.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Гибс мене ми беше посебно добар утакмицава :) Волкот торко, пет пати упропасти чисти голови. Овој Аткинсон ептен не го сакам кога им суди на Арсенал.

Гибс е во добра форма последно време, тешка пицајзла е Еткинсон, само сецка игра без потреба, настрана шо имаше чист пенал за Арсенал кога го соборија Жиру а не го досуди и во нареден напад за малку ќе дадеа гол Сандерленд(facepalm), Чех спаси... и после еден лик од Сандерленд ја врати намерно на голман, овој си ја фати со раце и Еткинсон не суди индирект, каков бот (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Манчестер Јунајтед против Шефилд Јунајтед кој игра во Лига 1 (трета лига во Англија) се вади со пенал во 94-та минута :frantic И после Мојс не го бивало, Ван Гал ќе го поправел тимот. Да му оставеа простор на Мојс може и ќе направеше нешто сезонава, ама и фановите и фамилијата власници сакаа инстант Ферги на клупа па го шитнаа Мојс кој скоро да не доби пари за трансфери и се одржуваше колку толку (дури и четврт-финале играше во ЛШ) па го донесоа Ван Гал кој потроши цело богатсво за да се губи со третолигаши.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сакав да кажам нешто ама ми текна дека вчера Ливерпул играше катастрофално против четвртолигаш па може да се искористи против мене тоа, затоа ќе си ќутам. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Гоми даде гол против третолигаш, what is this world coming to? :zelen
Сепак, прекршувањето на традицијата да дава голови само против фаворити не беше доволно за Свонси да победи, третолигашот Оксфорд ги тепа 3-2, добар меч. :) Има еден лик од Свонси кој го копира Гоми со иста фризура, Гоми за сиромаси (party)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Во 20.00 ќе има преглед на колото од ФА куп на СК-2.
Случајно видов малку од снимка на СК меѓу некојси Истли и Болтон, блато до гуша, раја испоседната околу ограда, селски фудбал (party)
Болтон се спаси поради блатото, една шанса имаа Истли и топката застана во тоа калта кај голманот а друга шанса се лизна еден играч од Истли сам пред гол во блатото :rofl после втрча некој лик во поодминати години на терен а кога Болтон даде гол се затепаа со играчот шо сакаше одма да ја носи топката на центар :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec