Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас се надевав дека Шокрос ќе му ги скрати маките на Фирмињо. Не мора да се мачи човекот да трча кога и онака е неприметлив.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Кoлку зa инфoрмaцијa, денес прoтив некoјси Ексетер (изгледa oд некoе шкoлo се сoбрaни). Мнoгу пoвреди кaј Ливерпул и ептен бaксузен периoд. Зимaвa aкo не се земе нештo, 15тo местo не ни бегa.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ќе биде интересно да се гледа Ливерпул, почнува ФА купот за ПЛ и Чемпионшип од денес :frantic
Утре во 16.00 ќе даваат Арсенал-Сандерленд, Арсенал го брани насловот макар да не знам со каков тим ќе излезат...
Само глупо ова со распоредот на Ливерпул, 3 меча во 6 дена идиотизам можеле оваа да ја играат во недела да речеме, шо потреба баш тие да ја играат првата денеска, стави ги таму Вила или некој...и милион повредени сега има Ливерпул, таман Ловрен почна да покажува несвојствено солидни партии - се повреди (facepalm)

Инаку Евертон-М.Сити беше јака утакмица во 1/2ф. од ЛК, Сити можеше да си замине и со тежок пораз, два гола дадоа од офсајд карамелите за жал (оправдани поништени) а промашија и неколку јаки шанси, Навас конечно даде гол од јака контра ама џабе во нареден напад Лукаку пак погоди, човекот побесна оваа година 20 гола има до сега во сите такмичења и 7-8 асистенции (доказ дека Мурињо е бот:pusi)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сега гледам статистика за Беник Афобе. Ланската сезона во сите натпреварувања постигнал 32 гола на 51 настап. Тоа е 62,75% ефикасност што е според мене одлично. Годинава има учинок од 10 гола на 27 утакмици (37,(037)%) ама годинава има поинаква задача, повеќе е креатор на шанси.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сега гледам статистика за Беник Афобе. Ланската сезона во сите натпреварувања постигнал 32 гола на 51 настап. Тоа е 62,75% ефикасност што е според мене одлично. Годинава има учинок од 10 гола на 27 утакмици (37,(037)%) ама годинава има поинаква задача, повеќе е креатор на шанси.

Физички е јак, знае да се постави и да влезе во шанса, штета...:x

Инаку утакмицава :frantic
Ливерпул со 8767 повредени принуден да игра со тим составен од зиготи, ембриони и фетуси.
Ексетер Сити дава гол ДИРЕКТНО од корнер :frantic, ах пусти џинџер маџарски шо го снајде оваа сезона :rofl

И најјакото нешто, Ексетер, четвртолигаш - има менаџер класичен ХИПСТЕР :roflкоја гардероба и РЕМ лузинг мај релиџн шеширче :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не е нормален лудаков, значи стварно не е. На овој треба да му се забрани да брани, каков е овој голман бе, ми плива пред гол. Оди убиј се мрднат еден.
И ова тимов баксузен, милион се повредени. Ај мрш.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Богдан стварно слаб голман се покажа. Ептен слаби изданија дава, ова со голот од корнер мислам дека треба да му биде исписница од клубот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не е нормален, толку страв не сум видел кај некој голман. Буквално од се се плаши, онаков гол да примиш треба ептен за никаде да си.
Каков терен иначе, нива, нема ли правила за терените? Што е она нозе ќе искршат со одење.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Е кои правила за терени од полуаматерски клубови? Не зезај, не може Ексетер да очекуваш да вложуваат во стадион кога целиот клуб има вредност колку Богдан.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Добро тоа, не да имаат стадиониште некое ама барем тревана нека им е на ниво, или да го израмнат теренот а не дупки насекаде. :)