да паднеше четврти гол за Њукасл во последниот напад Вајналдум коа повлече напред сексуално ќе се возбудев жими се 

(се повикува @Struggler да искоментира нешто околу тоа)Не се секирај, утре ќе си ја добиеш одмаздата. Или мене или Аутрајдер, еден ќе реметиш.Шо да искоментира Страглер, од ова полошо не може да биде.... а сепак сеуште е на клупа магарето.

Вака навечер ама ме насмеа.А може и Ливерпул да си кркне петарда![]()

Ливерпул има купица повредени, Арсенал скоро првотимскиВака навечер ама ме насмеа.![]()
Ќе видиме утре.Еј скоро првотимски. Па нели имаше повеќе повредени? Од каде сега здрави сите?Ливерпул има купица повредени, Арсенал скоро првотимскиЌе видиме утре.

Кокелан и Казорла уште останаа повредени од стартерите, другите сите се вратијаЕј скоро првотимски. Па нели имаше повеќе повредени? Од каде сега здрави сите?
Иначе Ливерпул без Кутињо и таму во одбрана некои ама што знам, ќе закрпат некако, ете земале некој од не знам.каде, Карвел мислам беше, ама кој го знае дали ќе игра.
Санчез е најавен да се појави, Волкот и Чембрлејн веќе одиграа, Кошчелни привремено беше повреден, Рамзи некни даде гол
Има уште повредени: Велбек, Вилшер, Росицки, Дебуши...