Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А кога сме кај келтите и јаки утакмици, во 1/2 финале од ФА куп вс. Каледониан Тистл (постои таков клуб :D, од Инвернес е...место познато по чудовиштето Неси кое заедно со Јети и Бигфут е најпопуларно во светот) имаше јака драма, пресврти, црвени, тепачки, гол од слободњак, на крај Каледониан победи 3-2 во продолжение и на крај победиле и во финале.

Инаку за Мурињо ич нека не оди во М.Ј. ќе има повторно смарање со бош утакмици.:x Разбирам таков пристап ако се има скромна екипа, да речеме да ги земе Вила и да проба на таков начин пошто тие се играчите ама со овие мега клубови да игра кукавички е дебилно, со таков ростер и толку пари.
Поарно нека ја земе Англија ако има вистина во тоа и онака Англија го доживеа дното со Хоџсон, подолу од тоа не може...или нека си ја води Португалија пошто и тие не ветуваат нешто последно време...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Уф кое утакмичиште е засега Евертон-Стоук, Арнаутовиќ со асистенција до арнаутот :zelen кој даде гол ама вториот му беше феноменален...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
:frantic(party)(cake)
Аууууууууууууууууууу тоа е таа инстант класика, драми, хаос, лудило, јаки голчини и два пресврти за 3-4 за Стоук со гол во 90+
Штета што некој мораше да загуби и штета Колман шо не го подигна центаршутот во 93+ Лукаку беше добро позициониран за 4-4...
Зошто е ПЛ најсекси лига? Бикоз дис :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јунајтед и Челзи :rofl
Евертон и Стоук:frantic

Каков очобол беа Јунајтед и Челзи, само некои со јаки нерви можат да го гледаат тоа. Иначе Струглер не го барајте, пијан е. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Хоуп*

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јунајтед и Челзи :rofl
Евертон и Стоук:frantic

Каков очобол беа Јунајтед и Челзи, само некои со јаки нерви можат да го гледаат тоа. Иначе Струглер не го барајте, пијан е. :)

Шо ти текнало Јунајтед и Челзи да ги гледаш, тоа се очекуваше да биде тежок очобол :zelen на СК3 беа Арсенал-Борнмут, добра утакмица, два гола, две стативи и 100 шанси од кои 99 ги упропасти Волкот.
@Хоуп* Жиру овој пат само асистенција за голот на Озил ама беше феноменална, со пета :frantic
За промена првиот гол во Арсенал откако е дојден го даде најружниот т.е. Габриел :rofl а имаше и статива, ненормално игра во вечерни термини (што е очекувано, пошто е вампир чоекот, треба да се има разбирање) плус спаси еден гол, дефинитивно партија на кариерата.
Чемберлен одличен, Чејмберс солиден, Волкот ужас џабе му ги потроши потенцијалните асистенции на Озил, ќе паднеше рекорд уште денес, црни Тео шо му се дешава на типот незнам(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Шо ти текнало Јунајтед и Челзи да ги гледаш, тоа се очекуваше да биде тежок очобол :zelen на СК3 беа Арсенал-Борнмут, добра утакмица, два гола, две стативи и 100 шанси од кои 99 ги упропасти Волкот.
@Хоуп* Жиру овој пат само асистенција за голот на Озил ама беше феноменална, со пета :frantic
За промена првиот гол во Арсенал откако е дојден го даде најружниот т.е. Габриел :rofl а имаше и статива, ненормално игра во вечерни термини (што е очекувано, пошто е вампир чоекот, треба да се има разбирање) плус спаси еден гол, дефинитивно партија на кариерата.
Чемберлен одличен, Чејмберс солиден, Волкот ужас џабе му ги потроши потенцијалните асистенции на Озил, ќе паднеше рекорд уште денес, црни Тео шо му се дешава на типот незнам(facepalm)
Не ја гледав, на моменти менував само да видам резултат, а нели штом е 0:0 тоа се знае дека е за никаде. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Пoјмa немaв декa игрaле, видoв кoгa беше 1:0 ми се пoјaви нa мoб. Вaљдa ги имaм стaвенo некaкo дa ми стигaaт извистувaњa oд нив.
Oткaкo ми зaврши серие a, слaбo сo фудбaлите :)
Ќе пoчнaм другaтa гoдинa. Знaе Жиру вaљдa, кoгa не гледaм не дaвa гoлoви :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пoјмa немaв декa игрaле, видoв кoгa беше 1:0 ми се пoјaви нa мoб. Вaљдa ги имaм стaвенo некaкo дa ми стигaaт извистувaњa oд нив.
Oткaкo ми зaврши серие a, слaбo сo фудбaлите :)
Ќе пoчнaм другaтa гoдинa. Знaе Жиру вaљдa, кoгa не гледaм не дaвa гoлoви :D

Лесно им е во другите лиги си одмараат за празници :kafe
Жиру со Озил се телепатски поврзани, страшно се читаат...Озил беше во продор, Жиру се извлече пред 16 и повратна 1-2 со Озил изигра со пета ги префрли одбрамбените на Борнмут и на тацна му дојде на Озил топката само ја пушти низ нозе на Боруц (голманот, уште едно селтиково дете, секаде ги има:x)