Чет муабети (ти реков-ми рече)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Кажи ајде побрзо, ми се спие.
Со поголем мерак би сонувал Баба Рога :)
Сигурно попаметен муабет ќе ми каже во сонот.
Јас си сакам содржајни сонови... оти ретко ги имам, а вака со тебе во сон.. многу досаден сон ми предлагаш у пичку матер...

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Со поголем мерак би сонувал Баба Рога :)
Сигурно попаметен муабет ќе ми каже во сонот.
Јас си сакам содржајни сонови... оти ретко ги имам, а вака со тебе во сон.. многу досаден сон ми предлагаш у пичку матер...
Ииииииииии..опцу на форумов...пу ...за срамота...па ти се потепа со мене од моабет, ама ајде, нека ти биде, сонувај ја баба рога..мислев дека имаш подобар вкус:(

• Ми се допаѓа

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ниту таа не од вашето височество ... не може да отвори теми бидејки ке бидат извртени, бламирани ... уништени како и секоја друга ако е отворена од член кој не е од вашата компанија месо и боранија
Оди направи ми квалитетна дискусија од темине ко „Венчавање со Исус“ и „Г-дин Пенис“, одма ти го отстапувам „господсково“ место.
И пробај да не вметнеш веганство.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Мислам дека сеуште нема опција да си лајкнуваме сами на себе.
Мислам дека, кога би ја немало опцијата за лајкување, нема да има толку кострешење на форумов, нема да се гледаат гласовите како на евровизија, унапред наеме кој за кого е..јас би ја укинала оваа мошност, многу јака ствар далли на некој му се допаѓа или не!!

• Ми се допаѓа

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Оди направи ми квалитетна дискусија од темине ко „Венчавање со Исус“ и „Г-дин Пенис“, одма ти го отстапувам „господсково“ место.
И пробај да не вметнеш веганство.
:place

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
(facepalm)озбилен сум, поубаво неактивен форум, него активен на ваков начин.
Види вака, мене повеќе ми се допаѓа и ваква активност отколку мртов форум...тебе ако не ти се допаѓа..хмм...твој проблем:svirka