Јас ти посочив да увидиш какви постови пишуваш, а бараш квалитетни дискусии.Па ти кажа се опширно, нема потреба сега и јас
Јас ти посочив да увидиш какви постови пишуваш, а бараш квалитетни дискусии.Па ти кажа се опширно, нема потреба сега и јас
Со поголем мерак би сонувал Баба РогаКажи ајде побрзо, ми се спие.
Мислам дека сеуште нема опција да си лајкнуваме сами на себе.Жити мене, ти ме лајкна или ти е грешка...ама ме израдува искрено
Ииииииииии..опцу на форумов...пу ...за срамота...па ти се потепа со мене од моабет, ама ајде, нека ти биде, сонувај ја баба рога..мислев дека имаш подобар вкусСо поголем мерак би сонувал Баба Рога
Сигурно попаметен муабет ќе ми каже во сонот.
Јас си сакам содржајни сонови... оти ретко ги имам, а вака со тебе во сон.. многу досаден сон ми предлагаш у пичку матер...
Оди направи ми квалитетна дискусија од темине ко „Венчавање со Исус“ и „Г-дин Пенис“, одма ти го отстапувам „господсково“ место.Ниту таа не од вашето височество ... не може да отвори теми бидејки ке бидат извртени, бламирани ... уништени како и секоја друга ако е отворена од член кој не е од вашата компанија месо и боранија
Мислам дека, кога би ја немало опцијата за лајкување, нема да има толку кострешење на форумов, нема да се гледаат гласовите како на евровизија, унапред наеме кој за кого е..јас би ја укинала оваа мошност, многу јака ствар далли на некој му се допаѓа или не!!Мислам дека сеуште нема опција да си лајкнуваме сами на себе.
Оди направи ми квалитетна дискусија од темине ко „Венчавање со Исус“ и „Г-дин Пенис“, одма ти го отстапувам „господсково“ место.
И пробај да не вметнеш веганство.
Види вака, мене повеќе ми се допаѓа и ваква активност отколку мртов форум...тебе ако не ти се допаѓа..хмм...твој проблемозбилен сум, поубаво неактивен форум, него активен на ваков начин.