Да, да.Нормално. Не сум сираче, па да не земам. Плус, покачуваат одма ако се жалиш дека дискриминираат полово.
Еве Иџо и на зимување во Могорче ќе не носи.
Не те носиме тебе.
Да, да.Нормално. Не сум сираче, па да не земам. Плус, покачуваат одма ако се жалиш дека дискриминираат полово.
Еве Иџо и на зимување во Могорче ќе не носи.
Пффф, сама можам да си приуштам со администраторскава плата.Не те носиме тебе.
Коста ќе те извози до тамуПффф, сама можам да си приуштам со администраторскава плата.
Тоа да видиш.Во најплачко го стави за да не плаче.
А кој го очекуваше, Бентеке?Не го очекував тој лево што е.
На Кајгана имаат пишано дека е добар?Сакам да пријавам дека новиот Star Wars е О Д Л И Ч Е Н !
Далеку подобар од приквел трилогијата на Лукас и многу поблиску до оригиналната трилогија. Многу носталгија, емоции, добра глума, хумор, одлични сцени. Добар баланс помеѓу акцијата и приказната, без конфузни или непотребни сцени, дури и со пребрзо темпо за ден SW филм. Кој сака да се спаси од спојлери нека го изгледа побрзо, до утре ќе врие интернетот од нив и буквално ќе ви го расипат доживувањето, ако сте вљубеник во франшизата.
Поздрави!
Го гледав, мои импресии се тоа, не на други луѓе.На Кајгана имаат пишано дека е добар?
Јас се острам за следниов викенд на 26ти. Се надевам после тоа нема да читате километарски пост колку не чинел филмотГо гледав, мои импресии се тоа, не на други луѓе.
Нема. Ако си фан на старите филмови ќе го уживаш овој. Само бегај од спојлери, врие интернетов.Јас се острам за следниов викенд на 26ти. Се надевам после тоа нема да читате километарски пост колку не чинел филмот