Аа да, штом тоа ти го рекле тие големи познавачи на филмот тоа ти е, немаш ни вкус ни ништо.И таму ми кажаа дека немам вкус, пошто не го сакам очи широко затворени. Што значи дефинитивно сум без вкус.
Аа да, штом тоа ти го рекле тие големи познавачи на филмот тоа ти е, немаш ни вкус ни ништо.И таму ми кажаа дека немам вкус, пошто не го сакам очи широко затворени. Што значи дефинитивно сум без вкус.
Ништо немам, жими од една плата модераторска што живеам и толку.Аа да, штом тоа ти го рекле тие големи познавачи на филмот тоа ти е, немаш ни вкус ни ништо.
навистина ме интересира дали модераторите имаат плата?? Се разбира ако сакаш да ми одговоришНишто немам, жими од една плата модераторска што живеам и толку.
Зависи колку е активен подфорумот. На процент се земаат пари, затоа тие те провоцираат повеќе да им пишуваш по темите за повеќе пари да земат. Мене ми е гајле кој ми пишува во ТВ, не сум толку покварена финти да правам за малце пари.навистина ме интересира дали модераторите имаат плата?? Се разбира ако сакаш да ми одговориш
Абе ти Алтаирчо, нели ни во сон несакаш да ми пишувашОоооооо..мајко мила, и ти си ист, едно збориш а друго мислишИмаат како немаат, сега и к-15 ќе си добијат. Ти да видиш егзистенс што пари зема дека админ, Електра не знам ама изгледа и она.
Аааааа..сакаш процентче ааааааааааМногу добро си го знаеш одговорот, ај не ја тупи веќебидејќи стално кукате дека сме беда, итд. кажи по колку одговори да ви пишувам за да ви се крене стандардот??@diva orhideja ќе одговориш тоа што те прашав? Еве јас ќе си ги одбијам од платата твоите одговори.
Нормално. Не сум сираче, па да не земам. Плус, покачуваат одма ако се жалиш дека дискриминираат полово.Имаат како немаат, сега и к-15 ќе си добијат. Ти да видиш егзистенс што пари зема дека админ, Електра не знам ама изгледа и она.