Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
И таму ми кажаа дека немам вкус, пошто не го сакам очи широко затворени. Што значи дефинитивно сум без вкус.
Аа да, штом тоа ти го рекле тие големи познавачи на филмот тоа ти е, немаш ни вкус ни ништо. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Имаат како немаат, сега и к-15 ќе си добијат. Ти да видиш егзистенс што пари зема дека админ, Електра не знам ама изгледа и она.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
навистина ме интересира дали модераторите имаат плата?? Се разбира ако сакаш да ми одговориш:)
Зависи колку е активен подфорумот. На процент се земаат пари, затоа тие те провоцираат повеќе да им пишуваш по темите за повеќе пари да земат. Мене ми е гајле кој ми пишува во ТВ, не сум толку покварена финти да правам за малце пари.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Имаат како немаат, сега и к-15 ќе си добијат. Ти да видиш егзистенс што пари зема дека админ, Електра не знам ама изгледа и она.
Абе ти Алтаирчо, нели ни во сон несакаш да ми пишуваш:roflОоооооо..мајко мила, и ти си ист, едно збориш а друго мислиш:rofl

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@diva orhideja ќе одговориш тоа што те прашав? Еве јас ќе си ги одбијам од платата твоите одговори.:rolleyes:
Аааааа..сакаш процентче аааааааааа:roflМногу добро си го знаеш одговорот, ај не ја тупи веќе:roflбидејќи стално кукате дека сме беда, итд. кажи по колку одговори да ви пишувам за да ви се крене стандардот??:rofl

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Нормално. Не сум сираче, па да не земам. Плус, покачуваат одма ако се жалиш дека дискриминираат полово.
Еве Иџо и на зимување во Могорче ќе не носи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr