Тоа е таа неофанзивна веганска психа. Ако не си веган си неинформиран и само се труеш.
Нема потреба од офанзива оти даваме факти. Знаеш, некој рекол дека послабиот напаѓа. Или кучето што се плаши, лае.
Зошто јогините се толку смирени ? Шаолините ?, а што е со каратистите кои се бурни и гласни ... спореди си сам
Има бројни студии кои покажуваат дека тоа е само мит и дека нема поврзаност меѓу едното и другото.
Прочитајте повеќе па после дојдете да расправаме на темата (ова во ваш стил
)
Друже ако е тоа мит, онда престани да читаш митови и прочитај нешто сериозно о.О ??
Девојката ја отворила темата за да дознае или да каже нешто повеќе за оваа тема, јас да научам нешто од нејзе, таа од мене, мало од нас итн. Ако ти е досадно иди у сендвичара преко пута имаш секакви хамбургери .. еве у Аеродром 9 мачиња отруени, можеш да си избереш слободно кое маче да си го подпечеш па и крзното од кое маче сакаш у чорапа да го претвориш.
Срамота е што сакате / ме да контролираме се. Кој вид колку да живее, кој вид да се стерилизира што води до изумирање на видот, каде да градиме патишта и згради со што им го нарушуваме домот и умираат, кои животни да ги галиме а кои да ги јадеме ...........
Имаш милион други теми а ти одбираш не да дискутираш туку да плукаш по нас на секоја ваква тема. Или си искомплексиран или имаш предрасуди или сакаш да си веган но немаш трпение да пробаш и да останеш веган. Секоја ваква тема си ја уништил, зошто и оваа ? Зошто си ти админ ако го уништуваш форумов ??
-Reported инаку. Најверојатно сега ке се изнасмееш, но не може некој тебе да те трпи како се.еш ради тоа што не можеш да си признаеш дека губиш.
Еве неколку не има тука што ти пружаме факти, но ти одбираш да не ги читаш туку се фаќаш за тоа дека имам изедено буква од збор и ја скренуваш насоката на темата кон таа буква. Grow up son
Леее муабетот
И сеа не сфаќам, лошо е термички да се обработува затоа што тоа е начин на кој се убиваат бактериите? И оти да не ги броиме ескимите? Не се луѓе или што е муабетот?
Бидејки живеат 45 години? Но веќе имаш дискутирано во темата Raw Food свежа неприготвена храна . истите аматерски статии