Иако не те знам те обожавам само ти со откачен коментар знаеш да ме расположиш!!Абе ти си мало слатко ѓаволче....знаеш кога треба да пораснеш..да..дааааааааа
Иако не те знам те обожавам само ти со откачен коментар знаеш да ме расположиш!!Абе ти си мало слатко ѓаволче....знаеш кога треба да пораснеш..да..дааааааааа
Од зебра до завод имаш цела станица, а зградите ко за инат се исти пред беверли и после беверли нешто кажуваа кај рамстор што е дека таму некаде било, а на вести дури кај црквата покажаа, во секој случај тивко работат кај и да е. Колку бомби сме имале во населбава посебно во домот за деца без родители се утепаа од ставање, а имаше и една пукната и од сите тие ниту една немам приметено.@Ita незнам точно али мислам дека одма после Зебра на паркинг еден кај црвените кули,фактички карши Завод негде .
@malozauvek @diva orhideja лиллеее , абе ти си мало слатко ѓаволче....
И ептен ми е јаκо!!@malozauvek @diva orhideja лиллеее , абе ти си мало слатко ѓаволче....
Што рече...ајде во неизвесност ме држиш????За почетоците...
Таа беше осамена и тажна вечерта, и не само таа вечер , туку секоја вечер. Со пуштање на темнината се спушташе и тагата во неа. Го листаше стариот весник , незнаејќи го ни датумот , но важно годината беше тековна. Бараше нешто по огласите, час стар шпорет , час фрижидер или комода. не дека и требаше , тку да си најде занимација. Потоа сврти кон огласите за контакт, повеќе мажи бараа мажи одколку жени... Светот отишол безтрага си помисли. Но очите се залепија на еден оглас. Гласеше -Барам девојка за интимни средби, надоместок 1000 евра.месечно.....Таа се изнасмеа на тој кој дава толку пари за жена , кога жени има еден куп исто колку и оние обратните мажи. Го сврте телефонот , но прво си го затскри бројот. И после добро вецер, отворено праша -Добро бе човеку каква девојка бараш ти и што очекуваш за толку пари? Ја давиш кога имаш секс или уринираш по неа или ...Патем речено ја не сум девојка , но заработувам на некој начин..И таа се изнасмеа во слушалката од срце...И како изгледаш го праша, имаш рогови?
Тој ја ислуша и и реч2
Ризично е да имаш отворено срце и да ги пушташ луѓето во твојот живот.Ризикот е голем,затоа што настануваат лузни кои стварно болат,а ти седиш и се чувствуваш како најголем лузер,ветувајќи си дека нема повторно да го направиш тоа,дека ќе бидеш ладен и не заинтересиран за туѓите животи,знаејќи дека тоа нема да ти успее..
50-50 : ))Нема поголем ризик од тоа ама и нема поголема `добивка` ако човек се стекне со животен партнер или долготрајно пријателство. Ризикот е пропорционален на евентуалната среќа.
Со што се мачкаш отпосле? За нега нели на тетоважата.Јас имам 2 тетоважи, и тоа на видни места.
Првата тетоважа што ја направив ми е над десната шака, а втората тетоважа хммм имаа прилика да ја видат членовите од форумов кога бев на собиранка
Голема тетоважа на левото рамо ми е втората, речиси полуракав имам (израз во тетовирањето) ... а планирам понатаму и уште многу тетоважи, нема да останам со 2
И да ... Атеиста до коска сум!
Ќе ти пишам ПП за да не одиме оф-топикСо што се мачкаш отпосле? За нега нели на тетоважата.