Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
@Ita незнам точно али мислам дека одма после Зебра на паркинг еден кај црвените кули,фактички карши Завод негде .
Од зебра до завод имаш цела станица, а зградите ко за инат се исти пред беверли и после беверли :D нешто кажуваа кај рамстор што е дека таму некаде било, а на вести дури кај црквата покажаа, во секој случај тивко работат кај и да е. :) Колку бомби сме имале во населбава посебно во домот за деца без родители се утепаа од ставање, а имаше и една пукната и од сите тие ниту една немам приметено. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
За почетоците...
Таа беше осамена и тажна вечерта, и не само таа вечер , туку секоја вечер. Со пуштање на темнината се спушташе и тагата во неа. Го листаше стариот весник , незнаејќи го ни датумот , но важно годината беше тековна. Бараше нешто по огласите, час стар шпорет , час фрижидер или комода. не дека и требаше , тку да си најде занимација. Потоа сврти кон огласите за контакт, повеќе мажи бараа мажи одколку жени... Светот отишол безтрага си помисли. Но очите се залепија на еден оглас. Гласеше -Барам девојка за интимни средби, надоместок 1000 евра.месечно.....Таа се изнасмеа на тој кој дава толку пари за жена , кога жени има еден куп исто колку и оние обратните мажи. Го сврте телефонот , но прво си го затскри бројот. И после добро вецер, отворено праша -Добро бе човеку каква девојка бараш ти и што очекуваш за толку пари? Ја давиш кога имаш секс или уринираш по неа или ...Патем речено ја не сум девојка , но заработувам на некој начин..И таа се изнасмеа во слушалката од срце...И како изгледаш го праша, имаш рогови?
Тој ја ислуша и и реч2
Што рече...ајде во неизвесност ме држиш????

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ризично е да имаш отворено срце и да ги пушташ луѓето во твојот живот.Ризикот е голем,затоа што настануваат лузни кои стварно болат,а ти седиш и се чувствуваш како најголем лузер,ветувајќи си дека нема повторно да го направиш тоа,дека ќе бидеш ладен и не заинтересиран за туѓите животи,знаејќи дека тоа нема да ти успее..

Нема поголем ризик од тоа ама и нема поголема `добивка` ако човек се стекне со животен партнер или долготрајно пријателство. Ризикот е пропорционален на евентуалната среќа. :)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Нема поголем ризик од тоа ама и нема поголема `добивка` ако човек се стекне со животен партнер или долготрајно пријателство. Ризикот е пропорционален на евентуалната среќа. :)
50-50 : ))

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас имам 2 тетоважи, и тоа на видни места.
Првата тетоважа што ја направив ми е над десната шака, а втората тетоважа хммм ;) имаа прилика да ја видат членовите од форумов кога бев на собиранка :)
Голема тетоважа на левото рамо ми е втората, речиси полуракав имам (израз во тетовирањето) ... а планирам понатаму и уште многу тетоважи, нема да останам со 2 ;)
И да ... Атеиста до коска сум!
Со што се мачкаш отпосле? За нега нели на тетоважата.

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Со што се мачкаш отпосле? За нега нели на тетоважата.
Ќе ти пишам ПП за да не одиме оф-топик :)
Си ја исклучил опцијата некој да ти напише ПП, затоа тука ќе одговорам бидејќи ме праша, Модераторите нека ми извинат, и нека го избришат потоа постов за да не се тера оф-топик.
Првите 3 дена одкога ќе се истетовираш, тетоважата ја мачкаш со Гарамицин, за да не се создадат инфекции, затоа што сепак, отворена рана е кожата кога е истетовирана.
А после третиот ден, од 4 ден со Пантексол.
По правило 3 недели вкупно се мачкаш со маст (први 3 дена со Гарамицин + 18 дена со Пантексол = 21 ден).
Но помалата тетоважа што ми е над шаката, кај зглобот, прекинав со мачкање на 19 ден, осетив дека толку беше доволно.
А големата, полуракавот на левото рамо ја мачкав до 24 ден :)

Последна промена: