Сакам да кажам/Сакам да прашам

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
@Aleksis не е намерата да се омаловажи некој или незнам што , од кај и да е е добро дојден и не мешајте баби и жабњи батаци , кажав само за оние квази Скопјани што сами си лепат таква етикета ,а исто како и јас да отидам во друг град неможам да се правам познавач на истиот и ако сум испил едно кафе во него готово ..
А поделби кај мене немало никогаш,а нема ни да има ,како што кажав имам пријатели и другари во цела МК и се шампиони ,само не го носете прашањето во друга димензија ,и мислам овој пат нема да ми бара граматички грешки другар ти @Altaïr !?!
Фала многу за исцрпното повторување на претходниот твој пост.
(facepalm)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Aleksis па во по проста форма само за да можеш да ме разбереш ,а и предходното го разбра само сакаш да си се караш малце али ок нема да ти замерам ;) убав ден ,а ако имаш нешто плус повели (wave)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
@Aleksis па во по проста форма само за да можеш да ме разбереш ,а и предходното го разбра само сакаш да си се караш малце али ок нема да ти замерам ;) убав ден ,а ако имаш нешто плус повели (wave)
Секој кој нема исто мислење со тебе автоматски значи дека сака да се кара.
Не ти замерувам ни јас, чисто зашто ме потсеќаш на Коста. Убав ден и тебе. (wave)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ма што има везе дали се од Скопје или не се, еве ја ко (не би можела да се наречам Скопјанка пошто реално не сум) но ко жител долгогодишен на градов да ме пратите во некоја населба има 5 пати да се изгубам па што, а има луѓе месец дена се тука па цел град на памет го знаат. Така да мислам дека нема врска тоа кој од каде е па кај отишол за да се прави не знам што т.е сето тоа е до личноста. Искрено познавам доста фини и добри луѓе од другите градови и доста злобни Скопјани и обратно нели. Исто така мислам дека без разлика кај живееме треба да се подржуваме како Македонци нели и по можност да кренеме петиција за турскиве и српски емисии, серии и други срања (се извинувам на израз) НЕ ЗАТУПЕА не ги можам веќе, кај нема што да гледаме по телевизииве па и дома почнуваат да си замислуваат дека животот е ко турските серии!

П.С. Нели во подфорумот музика имаше една тема за ја барам песната или нешто така? Ми треба за една песна АМА не можев да ја најдам темата па ако може случајно некој налета на таа тема да ми даде линк од неа

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Aleksis ајде добро, не истомисленик што ме споредува со некој си Коста :banghead ,а душо моја не ти го знам јас тој Коста кој ти е,а да те потсеќам на него си во заблуда!
Ако си во можност да дојдеш на собиранка би ми било задоволство да те запознаам ,а и ти 'Коста' (facepalm)(handshake)

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Човекот е ситница фрлена на правлив друм, а во него е толку земја жетвена.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Која е целта да се зачлениш на форумов, ништо да не пишуваш и истиот ден кога си се зачленил да го заборавиш форумов и повеќе да не се уклучиш??
Дали член со 0 мислења зачленет пред Х години е Нов член?