Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Aleksis ко се пронаоѓаш во тоа тогаш нека ти се гади ,а поубаво читај нареден пат ,јас реков за оние што се прават Скопјани во контекс на тоа дека истите знаат се за Скопје ,што било кај било ,а и тие што го гушкаа ГТЦ ,а незнаат што гушкаат , тоа не важи за некој од другите градови само па да бидам сватен погрешно ,може да е и од Скопско село ,исто како јас да отидам во Струмица, Велес или Прилеп и да се правам Прилепчанец или нез што ,а не сум ,и не се пали во ветер ,ако имаш точен одговор и мислење напиши не пишувај глупости

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
@Aleksis ко се пронаоѓаш во тоа тогаш нека ти се гади ,а поубаво читај нареден пат ,јас реков за оние што се прават Скопјани во контекс на тоа дека истите знаат се за Скопје ,што било кај било ,а и тие што го гушкаа ГТЦ ,а незнаат што гушкаат , тоа не важи за некој од другите градови само па да бидам сватен погрешно ,може да е и од Скопско село ,исто како јас да отидам во Струмица, Велес или Прилеп и да се правам Прилепчанец или нез што ,а не сум ,и не се пали во ветер ,ако имаш точен одговор и мислење напиши не пишувај глупости
Немој само ти да ми се нервираш. Јас еве точен одговор немав. Како смеев. :eek
Па еве уште еден погрешен одговор и што биде нека биде.
Ко прво: Што ти е гајле тебе дали некој се прави скопјанец или не? Тоа те прави тебе помалку скопјанец од него? Се осеќаш загрозено некако или што? Се чувствуваш поубаво ако некого наречеш дојденик/провинцијалец? Те молам само точни одговори.
Второ: Одамна не се пронаоѓам во тоа. Одамна завршив со Скопје што и не е ни толку битно, но секогаш ги имало поделбите.И немој да се правиш шема ова она и да се палиш во ветар. :D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А ти ако си неписмен исто не пишувај. Прво се става запирка па празно место, а не обратно, не се вика сватен туку сфатен, и не е нез што туку не знам што, скопјанецу еден стар.
Јакиот град што го имате па другиве се под вас, како не мавне некој земјотрес пак па да ви го руши тоа селото.

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
А ти ако си неписмен исто не пишувај. Прво се става запирка па празно место, а не обратно, не се вика сватен туку сфатен, и не е нез што туку не знам што, скопјанецу еден стар.
Јакиот град што го имате па другиве се под вас, како не мавне некој земјотрес пак па да ви го руши тоа селото.
Пу пу пуууууу..прегризал јазик:mad:

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Altaïr сруши ,а не руши ,е сега ако немаш што да кажеш ,а очигледно немаш па ми бараш граматички грешки не ти е баш нај идеален одговор ,а и типичен за да го искористиш како демек изговор!
Ама не е пријателе до мене , еве мене тргни ме ,реалноста е таа ,а ако се пронаоѓаш и ти ок ,а ако си од Измир незначи дека се мисли на тебе ,а имам над 2000 познаници и другари не од Скопје Што во очи сме разговарале баш за на оваа тема и они се најгласни дека тоа е така!
И не значи пак ќе ти повторам ,ако си од друг град или село дека за тебе важи ова ,а ако се пронајде меѓу тие што сами ќе си се пронајдат тогаш си ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Aleksis не е намерата да се омаловажи некој или незнам што , од кај и да е е добро дојден и не мешајте баби и жабњи батаци , кажав само за оние квази Скопјани што сами си лепат таква етикета ,а исто како и јас да отидам во друг град неможам да се правам познавач на истиот и ако сум испил едно кафе во него готово ..
А поделби кај мене немало никогаш,а нема ни да има ,како што кажав имам пријатели и другари во цела МК и се шампиони ,само не го носете прашањето во друга димензија ,и мислам овој пат нема да ми бара граматички грешки другар ти @Altaïr !?!