Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Повеќе од 2 ипол саати си "шетав" со street view низ Париз, почнувајќи од porte de Vincennes до Нотрдам, па Saint-Michael, Pont de Arts, Лувр, Rue de Rivoli, Place de la Concorde, цела Quai D'Orsay, па Ајфелова, па Трокадеро, па Портата и Шанз-Елизе. Уште толку многу се возбудив за посета за Париз! Уживав во секоја минута откривајќи нешто ново низ екранот од лаптопот, не можам да замислам како би било во живо, пеш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden and Saladin

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@diva orhideja па ако видиш чоколада во продавница затворена,а ти се јаде и се нервираш,а толку го посакуваш ,ке тркнеш до најблиската што работи и ќе си купиш хахах цццц

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@diva orhideja па ако видиш чоколада во продавница затворена,а ти се јаде и се нервираш,а толку го посакуваш ,ке тркнеш до најблиската што работи и ќе си купиш хахах цццц
А што ако не работи ниедна продавица, ако е многу далеку, ако го немаат истото чоколадо кое го посакувам во некоја отворена ако најдам, ако немам пари, ако сум шекерашка и несмеам, ако..ако...???
Ако се соочував јас така со се што ќе посакав, на насловни страни ќе висев:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@diva orhideja ако не работи ниедна работи тобако , а го има во тобако истото евентуално ако не сакас Моцард или нез што , ако неаш пари има и за тоа објаснување ,и за тоа ако си шеќерашка има начин за се има начин ,а јас примереов така го дадов што не ни треба да го зимаме за пример као wow ;)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@diva orhideja ако не работи ниедна работи тобако , а го има во тобако истото евентуално ако не сакас Моцард или нез што , ако неаш пари има и за тоа објаснување ,и за тоа ако си шеќерашка има начин за се има начин ,а јас примереов така го дадов што не ни треба да го зимаме за пример као wow ;)
Ок. се откажувам од понатамошни коментари:rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
И нека не ми се прават многу многу Скопјани овие дојденциве шема мема ова она !
Со исклучоци

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
И нека не ми се прават многу многу Скопјани овие дојденциве шема мема ова она !
Со исклучоци
Ајде бее... Зар уште такви муабети се вртат?
Од ова за поделбата на дојденци и ОРИГИНАЛНИ граѓани на Ск. ми се гади. (facepalm)