Кригла темно лашко за мене. Инаку ништо од бизмисот, одма го шиткам акаунтот : )
Јас колку што знам правилата налагаат да се има само еден ник а не два, без разлика дали едниот ти е активен или не. Ако смее така тогаш јас ќе направам 45 нови и нека си стојат, ама добро.Активен ми е и тој ник,али не смеам да го користам, правилата налагаат така.
Ако толку ти се допаѓа, да ти го дадам, користи го.Едно пиво ќе дадеш за услугата.
Така е...тебе за пивото ти е , нели?Јас колку што знам правилата налагаат да се има само еден ник а не два, без разлика дали едниот ти е активен или не. Ако смее така тогаш јас ќе направам 45 нови и нека си стојат, ама добро.
Ќе мораш 3 гајби на @existence да му дадеш. У спротивно он ќе ги шитне за странска компанија и ќе стане типичен олигархЈас колку што знам правилата налагаат да се има само еден ник а не два, без разлика дали едниот ти е активен или не. Ако смее така тогаш јас ќе направам 45 нови и нека си стојат, ама добро.
Како го правиш мармаладот?Ако дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам
епа прво го мијам овошјето во мојот случај модрите сливи. Ги чистам од семките и ги сечам на 4 дела. Така исечени ги варам додека се згустат и после ги ставам во тегла и ги затварам, ги оставам малку и пак со теглите ги варам уште 10 тина минути од кога ќе зоврие водата за да не ми мувлосуваат.Како го правиш мармаладот?
Сериозно прашувам. Да донесеше некоја тегла на собиранка за да дојдам и јас, вака иначе што ќе доаѓам никој ништо не носи.епа прво го мијам овошјето во мојот случај модрите сливи. Ги чистам од семките и ги сечам на 4 дела. Така исечени ги варам додека се згустат и после ги ставам во тегла и ги затварам, ги оставам малку и пак со теглите ги варам уште 10 тина минути од кога ќе зоврие водата за да не ми мувлосуваат.
А ти сериозно ме прашуваш или се заебаваш?
Немај гајле за тебе и две ќе донесам и лажица ќе земам само ти дојдиСериозно прашувам. Да донесеше некоја тегла на собиранка за да дојдам и јас, вака иначе што ќе доаѓам никој ништо не носи.
Зошто така за мене? Посебен сум?Немај гајле за тебе и две ќе донесам и лажица ќе земам само ти дојди
Е тоа веќе сам треба да си процениш дали си посебен или не, ја и да сакам нема како да знам, а мармаладов чисто да те залажам, ама ова последново прај се дека не си го прочитал важи?Зошто така за мене? Посебен сум?