Ако дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам
Ако дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам
Ке дојдам да готвиме мармалад заедно и јас сакам да каснамАко дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам
Какво готвење тоа е лесниот дел ова пред готвењето ме мачи а за јадење немај гајле само да стигнеме до негоКе дојдам да готвиме мармалад заедно и јас сакам да каснам
А преку скајп или вибер како можеш? Или истовремено и мармалад ќе правиш и на скајп ќе си?Ако дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам
Видиш како сам си одговори. Паметно дете си ти не се сомневам во тебеА преку скајп или вибер како можеш? Или истовремено и мармалад ќе правиш и на скајп ќе си?
Ти @Priroden бидејќи изрази желба за дружба, ќе доаѓаш ли?Ја би дошол на некоја наредна, ако ме примате секако Не можам утре.