Ако дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Ако дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам
Ке дојдам да готвиме мармалад заедно и јас сакам да каснамАко дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам![]()
Какво готвење тоа е лесниот дел ова пред готвењето ме мачиКе дојдам да готвиме мармалад заедно и јас сакам да каснам![]()
А преку скајп или вибер како можеш? Или истовремено и мармалад ќе правиш и на скајп ќе си?Ако дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам![]()
Видиш како сам си одговори. Паметно дете си ти не се сомневам во тебеА преку скајп или вибер како можеш? Или истовремено и мармалад ќе правиш и на скајп ќе си?![]()
Ти @Priroden бидејќи изрази желба за дружба, ќе доаѓаш ли?Ја би дошол на некоја наредна, ако ме примате секакоНе можам утре.