Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Активен ми е и тој ник,али не смеам да го користам, правилата налагаат така.
Ако толку ти се допаѓа, да ти го дадам, користи го.Едно пиво ќе дадеш за услугата. :)
Јас колку што знам правилата налагаат да се има само еден ник а не два, без разлика дали едниот ти е активен или не. Ако смее така тогаш јас ќе направам 45 нови и нека си стојат, ама добро. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and Pica pica

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Јас колку што знам правилата налагаат да се има само еден ник а не два, без разлика дали едниот ти е активен или не. Ако смее така тогаш јас ќе направам 45 нови и нека си стојат, ама добро. :)
Така е...тебе за пивото ти е , нели?
;)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ќе мораш 3 гајби на @existence да му дадеш. У спротивно он ќе ги шитне за странска компанија и ќе стане типичен олигарх :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Pica pica

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ако дојдеш да ми згустиш домати, да ми направиш мармалад, да ми исчистиш дома оти решиле моиве во ниедно време да варосуваат среќа и тоа не ме тераат да го правам, и плус да ме спремиш за наредниот ден за факултет одма ќе дојдам :)
Како го правиш мармаладот?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Како го правиш мармаладот?
епа прво го мијам овошјето во мојот случај модрите сливи. Ги чистам од семките и ги сечам на 4 дела. Така исечени ги варам додека се згустат и после ги ставам во тегла и ги затварам, ги оставам малку и пак со теглите ги варам уште 10 тина минути од кога ќе зоврие водата за да не ми мувлосуваат.
А ти сериозно ме прашуваш или се заебаваш?

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
епа прво го мијам овошјето во мојот случај модрите сливи. Ги чистам од семките и ги сечам на 4 дела. Така исечени ги варам додека се згустат и после ги ставам во тегла и ги затварам, ги оставам малку и пак со теглите ги варам уште 10 тина минути од кога ќе зоврие водата за да не ми мувлосуваат.
А ти сериозно ме прашуваш или се заебаваш?
Сериозно прашувам. Да донесеше некоја тегла на собиранка за да дојдам и јас, вака иначе што ќе доаѓам никој ништо не носи. :zelen

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Сериозно прашувам. Да донесеше некоја тегла на собиранка за да дојдам и јас, вака иначе што ќе доаѓам никој ништо не носи. :zelen
Немај гајле за тебе и две ќе донесам и лажица ќе земам само ти дојди :D

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Зошто така за мене? Посебен сум? :)
Е тоа веќе сам треба да си процениш дали си посебен или не, ја и да сакам нема како да знам, а мармаладов чисто да те залажам, ама ова последново прај се дека не си го прочитал важи? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr