Има ли сѐ уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Да се знае бе прва брачна ноќ. Не некој уште не мажени се испукале и на првата бр ачна ноќ? Ае демек адет прва брачна ноќ и ќе имаме секс. Друго е кога за првпат го доживуваш тоа чуство.
Ќе си се чувам се до првата брачна ноќ.
За секс? Немора да е само вагинален секс. :)
:eek
Демек химен = невиност. А, не е нефер ради-реда да чуваш химен ако останатите дупки биле полнети со повеќе потенцијален народ од Европа со мигранти?
Не зборам лично за тебе де, туку општо на таа тема. Или ако на некоја ѝ ја направиле миксета, ама битно кожиче има кај што треба.
Тоа е далеку од прв доживљај и невиност...
Прва брачна ноќ, се фрла облеката што те стегала цел ден, и се спие ко заклан.

Што знам, јас како созревам, сум поубедена дека ако веќе планираш нешто со некого, поарно побрзо дознај колку сте компатибилни во хоризонтала отколку во брак да сфатите дека сексот ви е подосаден од емисијана на Јанко.

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
:eek
Демек химен = невиност. А, не е нефер ради-реда да чуваш химен ако останатите дупки биле полнети со повеќе потенцијален народ од Европа со мигранти?
Не зборам лично за тебе де, туку општо на таа тема. Или ако на некоја ѝ ја направиле миксета, ама битно кожиче има кај што треба.
Тоа е далеку од прв доживљај и невиност...
Прва брачна ноќ, се фрла облеката што те стегала цел ден, и се спие ко заклан.

Што знам, јас како созревам, сум поубедена дека ако веќе планираш нешто со некого, поарно побрзо дознај колку сте компатибилни во хоризонтала отколку во брак да сфатите дека сексот ви е подосаден од емисијана на Јанко.

Срцка ти си се у право ама ја сум албанка, и кај нас имаат адети други..ако на првата брачна ноќ не си невина те враќаат од таму кај шо си дошла ;)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Срцка ти си се у право ама ја сум албанка, и кај нас имаат адети други..ако на првата брачна ноќ не си невина те враќаат од таму кај шо си дошла ;)
Јасно ми е мене тоа. Гледам секој ден средношколки со марами под зграда кај што се кријаат за да се драпаат.
Мада целта на религиозно гледиште е душата да е чиста на тоа поле, не напред што ќе имаш нерасцутена булка, а позади кратер.
Затоа ми беше и муабетот - треба да се чуваш затоа што ти (општо зборам) така мислиш и сакаш, а не затоа што адетите и/или домашните наложиле така.
Али далеку е религијата од слобода на избор на тоа поле...

gabi96

Полноправен Член
4 септември 2015
36
28
18
28
Последна промена од модератор: