Само ќе ти поставам прашање...Дали можеш да имаш секс ако немаш немаш било какви нагони за да го кренат "адреналинот"!?Јас исто како и @--Анхис-- не разбирам зошто ова се нарекува врска.
Ова „врска без обврска“ мене ми е ептен глупава работа. Сексуални активности без емоции... што знам мене ми е ко лупање во дрво. Друга работа е што не верувам да постои такво нешто со целосно исклучени емоции од двете страни. Едно е правење екскурзии (one night stand) каде не требаат емоции туку чисто само нагон, друго нешто е континуирано општење и пружање задоволства подолг период. И после тоа демек секој по свој пат и никој ништо нема да чувствува, ко да си програмирал два роботи. Безвезе.
Сигурно дека нема да можеш, едино ако испиеш вијагра па да ти се крене машкоста мими твоја воља.Сакам да кажам дека во секоја врска,секој секс,има причинители за обавување на таа активност.
Можеби оваа тема повеќе спаѓа во неверства но да не се расприкажувам...врска без обврска е најконзумираната врска на овој свет.
Кога би можеле да зборат фирмите,здравств.установи,хотелчињата...што се не се работи за време на работно време и после тоа....