bez seks
ам тогаш не е врска. Врска е ако има водење на љубов, макар да трае само еден ден.
иначе лично не сум за кратки врски сепак подогла врска е она вистинското и не мислам дека ако си во долга врска дека всушност си во окови.
bez seks
bez seks
Хм... кога после неколку падови, туркања на ѕид со глава, трескања во земја од височина која духот не може да ја издржи... тогаш врска од овој тип е добредојдена и тоа како.
Постојат и такви врски, кај што оковите се задолжителни и силно притискаат, што ни една личност која барем малку се сака себеси не може да ја издржи болката од истите. Не поради желбата за слобода, не поради гордост или емоции, туку подади она што можеме да го наречеме свое јас.
Зошто да е глупаво или незрело? Додека се градам себеси како личност не ми требаат окови кои притискајки ме ке ме однесат во непосакуван правец.
Зошто да се врзувам? Кога можам да уживам во миговите поминати со личноста која ми ја разбива монотонијата, без да градам кули кои еден ден најверојатно ке ми се срушат над глава.
Ги сакам овие врски, мислам дека никогаш повторно не би издржала нешто посериозно.
Јас сум за врски без обврска, но тие само онака попатно, инакум веке времето ми е за нешто сериозно и озбилно да се најди ко за женење