Game of Thrones

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Чив син е?

Не, него го оживуваше пријателот негов, Торос. Се молеше нели на тој богот на светлината да го оживее, ист е како оваа, претпоставувам и таа така ќе го оживее Сноу.

Еј па може Торос ќе го оживее. Некако...

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Џон Сноу е син на
Лиана Старк и Регар Таргариен

И да, Мелисандре може да го оживее. Прашање е дали нејзиното враќање на ѕидот е за да го оживее или за да ја влечат публиката за нос.

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Џон Сноу е син на
Лиана Старк и Регар Таргариен

И да, Мелисандре може да го оживее. Прашање е дали нејзиното враќање на ѕидот е за да го оживее или за да ја влечат публиката за нос.
Јас мислам дека сите го знаат тоа чив син е, само никој не сака да признае или па сакаат да не се во право. :)
Добро е тоа што следнаава сезона конечно ќе се дознае па да мислиме друго.

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
Зошто да не сакаат да се во право? Јас баш сакам да сум во право, се плашам дека ќе смислат поинаква приказна иако сите знаат дека ова е тоа.

Се разбира сето тоа е важно ако го оживеат, инаку се е безначајно.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Зошто да не сакаат да се во право? Јас баш сакам да сум во право, се плашам дека ќе смислат поинаква приказна иако сите знаат дека ова е тоа.

Се разбира сето тоа е важно ако го оживеат, инаку се е безначајно.
Затоа што повеќето го мразат и знаат дека ако е вистина тоа тогаш крајот на серијата би бил нешто во негова корист. Вака додека не се дознае си мислат дека сеуште има некои мали шанси да не е вистина тоа, ама изгледа нема. :)

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
Прв пат слушам дека повеќето го мразеле. Колку што следам, Џон е еден од омилените ликови. Не знам од каде ти е таа перцепција.

Околу крајот не можеме ништо да претпоставиме. И во последната епизода може некој од главните ликови да умре. А може и да не ја дочекаат последната. Јас мислам дека ќе биде нешто од типот "сите против white walkers".

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Има има, јас на пример знам повеќе што го мразат. Кај повеќето е омилен да, и кај мене, ама има и што не го сакаат баш. За крајот иначе и јас такво нешто претпоставувам.