Game of Thrones

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Што има легендарно во тоа што излегла гола? :zelen

Не е само фактот дека е гола, туку целата сцена како сцена. Соблекувањето, перењето од жените, сечењето на косата (ретко кој на платно има исечено коса), долгиот walk of shame со сите тие пцости и дерења, и избацувања од мажи и жени кои покажуваат полови органи, фрлањето храна и ѓубре право во нејзината фаца, минимум една сочна р'каница попиена на цел образ... :zelen Изразот кој го менуваше како се доближуваше се повеќе до дворецот... што знам, мене ептен ми се допадна целата сцена, лично ми е една од подобрите во целата серија до сега.

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
@Altaïr дај кажи ајде која е таа што требало да ја има Лејди Стоунхарт.. секако не планирам да ги читам книгите во иднина..? :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Altaïr дај кажи ајде која е таа што требало да ја има Лејди Стоунхарт.. секако не планирам да ги читам книгите во иднина..? :)
Требаше да се врати оваа сезона за да се одмазди за порано, ама ништо не испадна од тоа. А ќе беше јако да ја видиме. :(
Кејтлин Старк е иначе Лејди Стоунхарт.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Како ќе се вратеше?
Берик Дондарион мислам беше, ќе ја оживееше така што ќе го дадеше неговиот живот за нејзиниот. Како што тој беше оживеан од Торос тогаш кога беше убиен во тоа пештерата, втора сезона мислам. Ама ништо од ова, го расипаа.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Берик Дондарион мислам беше, ќе ја оживееше така што ќе го дадеше неговиот живот за нејзиниот. Како што тој беше оживеан од Торос тогаш кога беше убиен во тоа пештерата, втора сезона мислам. Ама ништо од ова, го расипаа.

И кого Кејтлин ќе убиеше?

И кој е во замокот на Ремзи место Санса, пошо така разбрав, друг измачувал?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
И кого Кејтлин ќе убиеше?

И кој е во замокот на Ремзи место Санса, пошо така разбрав, друг измачувал?
Па прв ќе беше стариот Фреј кој го уби Роб, после Болтон, итн... :)
Колку што памтам, Менс е пратен да ја ослободи Арја (барем Ремзи мисли дека е таа) ама Менс го заробуваат. А тоа во писмото е пола вистина, зошто битката што ја имаше на тв, во книгите сеуште ја нема, значи ни бапнаа спојлер на ние што читаме ама добро. :)
Не ги следат книгите, тоа е лошо, вака ќе ми треба многу додека објаснам. Битно на тв Ремзи не мачи никого, а во книгите е Менс.

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Ја гледам серијава но не ги читам книгите. Какви се правилата за спојлери на темава? (Да знам дали да отворам или не).

Sent from my SM-E700F using Tapatalk