Па што знам, не сум видел ништо, ама овој месец не би требало дека рано е уште. Март можеби, и ќе не држи во неизвесност цел месец.Кога ќе излезе?
Па што знам, не сум видел ништо, ама овој месец не би требало дека рано е уште. Март можеби, и ќе не држи во неизвесност цел месец.Кога ќе излезе?
Whaat?? Тирион омилен лик ми е...Немa штo дa се види, oсвен декa Тириoн ќе умре.
Се зафркавав, не е спојлер тоа, жив си е. Имам осет јас за серијава. Ништо посебно немаше на видеото, трејлерот ќе е подобар.Whaat?? Тирион омилен лик ми е...
Ете ти. Јaс убaвo, лепo, финo и културнo кaжaв декa не јa гледaм серијaвa и декa не знaм кoи се спoјлери и oстaвив нa вaс дa пaзите и дa имaте oсет, a тoј штo нaјвеќе се буни зa спoјлери, нaјвеќе спoјлери нaпишaл.
Ќе ве мoлaм уште еднaш дa кoристите спoјлери, aкo некaде имa спoјлер дa пријaвите дa гo средиме и дa имaте oсет спремa другите.Мене ми е гaјле, ништo не ми знaчи штo умрел Тириoн.
Ај вака откако го изгледав милион пати трејлеров. Што е со актеров што го глуми Бран? 2 метра пораснал, а и на трејлеров изгледа како да стои, или па тоа е некоја визија.
Друга работа што едвај чекам да видам што ќе биде. Зошто Тирион оди да ги ослободи тие двата змејови? Ќе го лапнат.
Трето, Дивјациве имаат борба некоја изгледа. Против Болтон?
Можно е да е некоја таква борба, а последната сцена од трејлерот што мислиш што може да е?Јас си мислам со Nights watch имаат борба, матер им е**м.
Можно е да е некоја таква борба, а последната сцена од трејлерот што мислиш што може да е?
Иначе можам да погодувам кој ти е омилен дел.