Чет муабети (ти реков-ми рече)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Отвори ја прикачената датотека 24615

Тоа е тој амерички праф маш, живее во приколка, пред врата му виси знаме на конфедерацијата а фризот е или џигерица или некоја варијација на истата:kafe
Да не се потценуваме, си имаме и ние сличен.
jvndkjvf.jpg

Едвај го најдов, али вреди. Сеа, не знам дали тој живее во приколка или е веќе заминат Острелија да ги занимава патриЈотите таму, али е најблиску до праф македонски маш.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да не се потценуваме, си имаме и ние сличен.
Отвори ја прикачената датотека 24616

Едвај го најдов, али вреди. Сеа, не знам дали тој живее во приколка или е веќе заминат Острелија да ги занимава патриЈотите таму, али е најблиску до праф македонски маш.

Цане хахах во Шпанија емигрирал и пеел нешто етно-хип-хоп :rofl:rofl не ми се веруваше кога слушнав

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Цане хахах во Шпанија емигирал и пеел нешто етно-хип-хоп :rofl:rofl не ми се веруваше кога слушнав
Иди бре! Ме тераш Јутуб да го копам, тужба ќе треба да покренувам кога ќе почне во предлози да ми се појавува понатака.
Мада не најдов ништо со таков призвук, освен некоја „рок“ преработка на Жаклина. Штета. :(

Али швалерчина е.
Освен за Жаки, има и за дотични Данче и Силвана песни.
Сликиве. :D Ко сонце/сончоглед е во делон кај што му лебди само главата во некаков круг. Умрев!

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Иди бре! Ме тераш Јутуб да го копам, тужба ќе треба да покренувам кога ќе почне во предлози да ми се појавува понатака.
Мада не најдов ништо со таков призвук, освен некоја „рок“ преработка на Жаклина. Штета. :(

Али швалерчина е.
Освен за Жаки, има и за дотични Данче и Силвана песни.
Сликиве. :D Ко сонце/сончоглед е во делон кај што му лебди само главата во некаков круг. Умрев!
https://www.youtube.com/channel/UCXs_EkTB9xMN9X03Hj-6hPQ

Го хиспанизирал `брендот` сеа бил Tsane Nikolov затоа тешко се наоѓал :zelen

Легенда на трешот е цане...

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Актуелно е тоа да водиш љубов на форум со гифчиња. Како би личела интригата на Данската принцеза опишана со гифчиња??

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Што слатко се изнасмеав за постовиве над мене од овие секташиве. :rofl
Додека едни се караат брат ми Ељектра секогаш успева да ме насмее :D