Сака да ти напраи swap на фотката, наместо DT да пишува A night with John Rudess and John Petrucci. По инструменталките е, го знамефекти/сечење и такви работи ? Би требало да може, се додека е од тебе сликано.
Оф корс.Може ли да се едитираат сликите?
Френдли адвајс: Последниот и тој (мислам дека) пред него, нешто со девојче Лиле беше, чинам, читај си ги на погладен стомак, за секој случај.Мојот маж од Румена Бужаровска издание на Или-или.
Кратки прикаски раскажани во прво лице неповрзани една со друга, со малку поголема нишка на огорченост и подрзок јазик. За сега е добра.
За „Чкртки“ станува збор? Или оној третиот? Пошо ја имам целата трилогија. Како и да е, после ова ќе сменам малку, не дека е по малку мрачна и дрска на молив, но иам чувство како тежок дигестив да сум џапнал. Не дека е лоша, баш некако мазохистички ме тера да одам од расказ на расказ. Ама како целина после ќе морам да се префрлам на нешто повесело.Френдли адвајс: Последниот и тој (мислам дека) пред него, нешто со девојче Лиле беше, чинам, читај си ги на погладен стомак, за секој случај.
Не, не, зборам за последниот и претпоследниот расказ во „Мојот маж“ што се. Последниот е малку гаден, претпоследниот е језив.За „Чкртки“ станува збор? Или оној третиот? Пошо ја имам целата трилогија. Како и да е, после ова ќе сменам малку, не дека е по малку мрачна и дрска на молив, но иам чувство како тежок дигестив да сум џапнал. Не дека е лоша, баш некако мазохистички ме тера да одам од расказ на расказ. Ама како целина после ќе морам да се префрлам на нешто повесело.
ааааа, уште малце и таму сум.Не, не, зборам за последниот и претпоследниот расказ во „Мојот маж“ што се. Последниот е малку гаден, претпоследниот е језив.
Додуша, колку што памтам, сите жени беа со тешки фалинки, али описите, посебно во тој со девојчето, се доста психо.