Што ќе ми се ленти кога имам депилатор!?Ленти слабо?
Што ќе ми се ленти кога имам депилатор!?Ленти слабо?
Можеби затоа што е побрзо отколку со депилатор и нема да се исечеш како со брич.Што ќе ми се ленти кога имам депилатор!?
Ти значи и се депилираш со лентиМожеби затоа што е побрзо отколку со депилатор и нема да се исечеш како со брич.
Може е така ама и не мора да значи ја на пример на сите можни страни го влечам жилетот, се сечам да но само кога жилетот е тап или премногу остар или кога без осет ќе го забијам во нозете. А инаку ако полека и нежно го влечеш не сече.Жилетот како жилет е направен за влечење во вертикала на правец од рачката. Никакво влечење косо или најмалку хоризонтално. Додека видиш што си направила замина под кожа.
Ништо страшно и да се депилирам.Ти значи и се депилираш со ленти
Веројатно шака мислеше на ова. Можеш да го влечеш на сите страни ама штом повлечеш паралелно со ножевите сигурно се сечеш.Може е така ама и не мора да значи ја на пример на сите можни страни го влечам жилетот, се сечам да но само кога жилетот е тап или премногу остар или кога без осет ќе го забијам во нозете. А инаку ако полека и нежно го влечеш не сече.
Тоа паралелно доаѓа контра на влакната, а така најдобро се бричатВеројатно шака мислеше на ова. Можеш да го влечеш на сите страни ама штом повлечеш паралелно со ножевите сигурно се сечеш.
Не се разбираме изгледа. Паралелно на ножевите значи да повлечеш по правец на ширина на бричот.Тоа паралелно доаѓа контра на влакната, а така најдобро се бричат