Да речеме дека буквата T е бричот. Ако бричот е поставен како што е Т и повлечеш ←T→ тогаш се сечеш сигурно. Правилно е: ↓Т↓Сега па ништо не разбрав, ама нема везе
Да речеме дека буквата T е бричот. Ако бричот е поставен како што е Т и повлечеш ←T→ тогаш се сечеш сигурно. Правилно е: ↓Т↓Сега па ништо не разбрав, ама нема везе
Ова мислам дека не треба да се кажува, кој е будала да влече лево десно, освен некој неписмен.Да речеме дека буквата T е бричот. Ако бричот е поставен како што е Т и повлечеш ←T→ тогаш се сечеш сигурно. Правилно е: ↓Т↓
Ова ме потсети на еден инсерт од Hoodwinked цртаниот.Да речеме дека буквата T е бричот. Ако бричот е поставен како што е Т и повлечеш ←T→ тогаш се сечеш сигурно. Правилно е: ↓Т↓
Е добро де тоа се подразбира , ја сосема поинаку го разбрав Шака па затоа ама чим за ова мислел во ред е т.е у право еДа речеме дека буквата T е бричот. Ако бричот е поставен како што е Т и повлечеш ←T→ тогаш се сечеш сигурно. Правилно е: ↓Т↓
Да речеме дека буквата T е бричот. Ако бричот е поставен како што е Т и повлечеш ←T→ тогаш се сечеш сигурно. Правилно е: ↓Т↓
Не гледам брзина, со депилатор е многу подобро го гледаш секое влакненце како се вади и сигурен си дека си го извадил, со ленти не ми ги вади сите и не сум задиволна после два дена тие што не се фатиле одма излагаат исто ко со брич да сум се поминала.Можеби затоа што е побрзо отколку со депилатор и нема да се исечеш како со брич.
Друг пат понежно со бричот, лом си ја сторила ногата.Отвори ја прикачената датотека 24132 Ете ја мојата моментална состојба со мојата исекотина и им благодарам на оние форумаџии што споделија совет и воглавно ми помогнаа.