Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.
Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
- Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
- Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
- Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.
Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.
Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.
зАДОВОЛЕН ЛИ СИ СЕГА МАНИЈАКУ,СОЛЗИТЕ ШТО ВЕЧЕРВА ГИ ЛЕАТ СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ КЕ ГИ ЗАДОВОЛАТ ЛИ ТВОИТЕ МРАЧНИ НАГОНИ КОН ПОЛИЦИЈАТА ИЛИ ТИ ТРЕБА УШТЕ ЖРТВИ ЗА ДА СВРШИША што, има нешто посебно возвишено во тоа шо загинале специјалци?!
Тие се жртвувани на олтарот на клептократијата на власта, топовско месо.
Истите, ако им заповедаат да убиваат деца по улици за да ја заштитат власта - ќе го направат тоа без размислување.
Емпатијата за таквите им ја препуштам на не особено перцептивните.
Него..........стварно го нема нешто пастирот да се појави
И јас тоа го помислив,која глумица,кај ќе им иде душава на овие.Гледајте ја како глуми грдава. : :
Леле овие треба да се запалат со сето барокната влада никаква : :
Сега има ко некој неофицијален полициски час. Претежно сме по дома, мада читам раздвиженоста се зголемувала низ град. Не знам...@Electra каква е состојбата сега,по телевизииве мирно ко ништо да не се дешава,идат турски серии,звезде гранда посебно изненадување,срамота е ова а тројца млади животи згаснаа.А уствари и кога ќе кажат нешто боље и да не слуша човек,терористите се предале со бели чаршави,сценариа од цртани филмови,ахх бе лудаци.
Значи овие што загинаа јас сум сигурен дека не се вработени партиски, затоа ми е жал, зашто ги наместиле да ги убијат. Не ми ги мешај обичните полицајци и оние од Ебр, тие ти се продадени души кои се ќе направат за партија.ЗАРЕМ НАВИСТИНА ТИ Е ЖАЛ
зАДОВОЛЕН ЛИ СИ СЕГА МАНИЈАКУ,СОЛЗИТЕ ШТО ВЕЧЕРВА ГИ ЛЕАТ СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ КЕ ГИ ЗАДОВОЛАТ ЛИ ТВОИТЕ МРАЧНИ НАГОНИ КОН ПОЛИЦИЈАТА ИЛИ ТИ ТРЕБА УШТЕ ЖРТВИ ЗА ДА СВРШИШ