Ајде излезете сеа и славете ете ви истепа полицајци задоволни? Па и опозиција да се оложел протестот за полициската бруталлност , а пак се собрале на чело со Фрчковски кој се тепаше со жена за паркинг место ех кога ќе се освестите од манипулации.
Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.
Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
- Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
- Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
- Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.
Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.
Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.
Елеκтρа,чувајте се и господ неκа е со вас,да се живее со стρав,е најлошото нешто на човеκ што може да му се случи,да се надеваме деκа бρзо ќе се завρши и без последици,поздρав.Па и нема друг избор освен стискање заби. Сега си се чудам како фино и лепо си минав, а веќе имало лоши батки таму... :S
Не знам, јас сум на (по)безбедно (хоупфули) али се штрекам да не ми заѕвони телефонов пошто роднини и другари имам што сигурно се таму на терен, а да не зборам за другар(к)и што живеат во населбата...еве нокти и прсти си изедов.
Ништо чудно и кон центар да се. Знае да избие и од поблиску по некој истрел. Прееска жив цајкан немаше по центар, никој не може да ми рече дека не успеал да се протне некој навака. Фатиле и некои што се криеле во бутик тука во центарот...абе, шта да вам кажем.
Не слушајте вести. Тоа.
Ајде излезете сеа и славете ете ви истепа полицајци задоволни? Па и опозиција да се оложел протестот за полициската бруталлност , а пак се собрале на чело со Фрчковски кој се тепаше со жена за паркинг место ех кога ќе се освестите од манипулации.
Не мешај едно со другоАјде излезете сеа и славете ете ви истепа полицајци задоволни? Па и опозиција да се оложел протестот за полициската бруталлност , а пак се собрале на чело со Фрчковски кој се тепаше со жена за паркинг место ех кога ќе се освестите од манипулации.
Брате немаш речник извини вака жал мие за тебе..Што се дешава?
Таквите како тебе се најлесни за манипулирање жими се, без навреда. Како баш сега нападнаа терористи откако почнаа да се прават протести и кога се чека бомбата за Смилковско? Што не нападнаа порано?
Значи тоа е нешто што треба да се сфати и да не се верува, тие терористи се платени да прават така за да не се одржи најавениот протест. Затоа што според уставот, кога е вонредна или воена состојба не смее да има протести. Појасно ти е сега?
Осетија дека им гори под нозе и дека се ниша фотељата па играат на картата меѓуетнички тензии и терористи, јас сум сигурен дека се исплашени затоа што ако утре има избори со сигурност губат.
Зашто се си има ред, најјакото се чува за крај, треба полека и паметно да се размислува а не само ај пушти снимките и толку.
Има и мртви за жал.
Кралицата се шета по Русија хахахахахаВо Русија ти е он на парада, а зашто по медиумиве не кажуваат дека има загинати уствари од кај ви се тие информации дека има загинати?
Протести мора да има, не смеат да престанат додека не се смени нешто затоа што протестите не се против полицијата туку против власта, полицијата има избор (тие што не се продадени души) или да се приклучат на протестот или да ја бранат власта и заедно со неа да паднат.Ајде излезете сеа и славете ете ви истепа полицајци задоволни? Па и опозиција да се оложел протестот за полициската бруталлност , а пак се собрале на чело со Фрчковски кој се тепаше со жена за паркинг место ех кога ќе се освестите од манипулации.