Верувај отиде.Искрено и јас сабајлево го мислев истово, ама сепак мислам дека некој друг има замешано прсти, не верувам да отиде толку далеку
Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.
Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
- Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
- Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
- Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.
Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.
Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.
Верувај отиде.Искрено и јас сабајлево го мислев истово, ама сепак мислам дека некој друг има замешано прсти, не верувам да отиде толку далеку
Тоа се уште не се знае но претпоставувам дека се од другите најверојатно од Косово а целта им е јасна да го уништат мирот во државатаСтрашно а некој ја знае ли точната причина зашто нападнале и кои се точно тие?
И јас читав на неколку портали али не знам колку е точно.А вистина ли е дека загинало и едно цело семејство?
Па не верувам дека ќе остане само на ова во Куманово,али маратон тешко дека ќе има штом е ден на жалост.
Извини вака, каде живееш? На Гренланд?Тоа се уште не се зе но претпоставувам дека се од другите најверојатно од Косово а целта им е јасна да го уништат мирот во државата
Дај боже да не е точноИ јас читав на неколку портали али не знам колку е точно.
Пред неколку часа и јас така мислев дека се ова е за да се отргне вниманието од протестиве но по се мислам дека не е такаИзвини вака, каде живееш? На Гренланд?
Ова е за да нема протести разберете, за да не се смени власта, за да останат да си крадат уште. Затоа е се ова наместено, какво нарушување мир на држава какви војни, единствените виновници за загубените животи се тие што се на власт, никој друг.
А ти им веруваш?Пред неколку часа и јас така мислев дека се ова е за да се отргне вниманието од протестиве но по се мислам дека не е така
Пред малку кажаа дека терористите биле од учк се е јасно
Вау од Учк. Ако биле од Учк немаше Албанците што живеат таму да бидат изненадени од тоа дека имало терористи во нивната населба, а пази, таму живеат 90% Албанци.Пред неколку часа и јас така мислев дека се ова е за да се отргне вниманието од протестиве но по се мислам дека не е така
Пред малку кажаа дека терористите биле од учк се е јасно