Само саладин случајно го најдов и се откажав
Точно до сегаИпоповски, мало, и јас најдов друг збор. Оралки.
уште двајца ви фалат
Само саладин случајно го најдов и се откажав
Точно до сегаИпоповски, мало, и јас најдов друг збор. Оралки.
Ја такви други збориви знаеш колку ги најдов затоа и се откажавИпоповски, мало, и јас најдов друг збор. Оралки.
ААААаааааааа а за сликата си молчиш, те нема да се чаталиш сега толку, изгледа воспитната мерка што ја доби се вроди со плодДобро еве имам да кажам нешто за содржината, критика нормално. Не ми се допаднаа интервјуата, јас чекав поубаво интервју да прочитам а не со принцезата или со бугарката. Не ми се допаѓа.
Кој добил воспитна мерка, и каква слика?ААААаааааааа а за сликата си молчиш, те нема да се чаталиш сега толку, изгледа воспитната мерка што ја доби се вроди со плод
Очигледно е дека не си го прочитал убаво весникот а најмногу од сите бараше тој да излезе.Кој добил воспитна мерка, и каква слика?
По се изгледа мислеле на 8те броеви од весникот дека ќе ги продаваат.Прво, едно големо браво за @malo , само поради нејзините мислења кои ги споделила со нас, а се надевам дека и понатаму ќе ги споделува, бесникот од мене добива позитивна оценка.
А сега лошото.
Уште веднаш забележав дека текстот во делот за Саемот на книгата, е копиран од две веб- страни и малку сте го измешале. Ајде, се простува за поголемиот дел, бидејќи е од страна која е можеби единствената од која може да се најдат информации за саемот. НО, последниот пасус ве издава. Ќе сте продавале 9 нови наслови, или грешка сум?